• 19ats.

    Gal yra mamyciu, kurios pacios verda savo kudikeliams misinukus?

    Buvo tokia laida, nepamenu tik kokia, kur mama augina vaika be sauskelniu, su vystyklais kaip anksciau. Tai galvoju gal yra mamyciu kurios savo vaikiukui verda misinelius, o neperka parduotuveje? As tai darau :) Savo pienuko nebeuztenka, tai tenka primaitinti. Pradejau duoti misinuka, kurio nelabai valge mano maziukas ir dar savo pieno duodavau kiek turedavau, tai dabar verdu misinukus pati ir savo pienuku maitinu. Pirktinis misinelis kuri pirkdavau (APTAMIL CONFORT), dabar tik exstra atvejui :))))

    geramamaMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na as duodavau misinuka,klijuku isvis neesu bandziusi virti..bet pagal tavo aprasyma,man idomu,ar tikrai tiek kartu nuvirus dar lieka tame naminiame misinuke bent kazko naudingo?jokiu budu neagituoju uz misinukus vien,bet juose yra visos auganciam leliukui butinos medziagos ir vitaminai,o kas lieka tuose klijukuose?

    sandritute

  2. 2
  3. 1

    Klijukus tik pirmam vaikui esu viena karta virus ir viskas

    Dziungarija

  4. 1

    as nematau nieko blogo virt tuos klijukus pati viriau vaikas valge zandai putes uzaugo sveikas serga retai.vitaminai vitaminai va kai prisipratinat prie tu vitaminu tai ir kyla bedos nes organizmas poto be ju neatmusa ligu.ir mamos pries smergdamos nepamirskit misinuku kainu nevisos ji yperka.atidziau paskaitykit ten dar visokio nereikalingo brudo prideta be naudingu medziagu

    blizgute25

  5. 1

    misinuko neverdu pati,bet ne del to,jog tyngiu,o tiesiog supirktiniu vaikas gauna daugiau ivairiu vitaminu.

    Bosiene

  6. 1

    Anonimui ir toms mamoms kurios nesuprato,ne klijukus 3 kartus nuvirt,o sumaisius klijukus su pienu jau suvirint 3 kart(uzverda,nukeli kelias sekundes,uzverda vel nukeli ir taip 3 kart,arba dar aiskiau kelias minutes tiesiog viska suvirinti).Sakote praleisti su vaiku daugieu laiko reikia geriau,ne iprie puodu suktis????Vaikas miega,ka man klupet prie lovytes ir ziureti i ji kas karta mieganti? Tai jau geriau isvirsiu savo vaikui misinuka per ta laika.Tiesiog tingite ar bijote ne taip kazka isvirti,tada kitas reikalas.As nematau nieko blogo,tik nauda tokiame misinelyje,juo labiau kad vaikas nelabai valgo pirktinius,o kaip virti zinau pasitarusi su specialistu.Jei mamytes neturite ka parasyti,o tik kritikuoti,geriau nereikskite savo nuomones ir patylekite ar atsakinekite i jums aktualius klausimus.Tegul raso tos kurios turi ka pasakyti.
    P.S Vaikiskose tyrelese irgi yra reikalingu medziagu ir mineralu,kuriu reiki auganciam vaiko organizmui,taip?????Jo,nitratu irgi nertuksta!:)))))))))))

    geramama

  7. 1

    Manau nesamone virt klijukus kai parduotuvej tiek daug misinuku yra, kuriuose yra visi reikalingi kudikiui vitaminai, mineralai. Geriau daugiau laiko praleist su vaikeliu, nei stovet prie virikles, nes pirmi metai greit praleks, o prisiminimai liks tik apie maisto gaminima. Pagalvokyt ar verta!!!!

    sauleee

  8. 1

    jau tikrai pati nevičiau, nes ten jokių vitaminų nebeliks, o šlapiose palutėse nemanau , kad yra sveikiau gulėti. Jei tai daroma taupumo sumetimais, tai aš prieštarauju, jau geriau pati nenusipirksiu skanesnio maisto ar kokio nereikalingo papuošalo, bet vaikui negailėsiu, nes po to sirguliuoja mažiukai, su slogom vaikšto, kada tėvai laiko šlapius ir neteisingai pamaitintus.

    vinipukas

  9. 1

    Jei issamiau tai kruopas reikia virti ilgokai ant silpnos ugnies,kol labai gerai isverda,aptyzta,tada atvesusias perkosti isspausti ,na ir tada matuoji tuos klijukus ir pienuka,supili i viena puoda ir uzverdu,dedu siek tiek cukraus,kad jaustusi saldumas vos vos,nes kitaip vaikiukas nelabai noriai valgo.Taip 3 kart nukeliant reikia uzvirti,viska suvirinus supilu i inda,kai atvesta nuimu ta susidariusia virsutine plutele ir susipilstau i buteliukus,verduosi vienai dienai.

    geramama

  10. 1

    tik geriau klijukam nenaudoti tokio riebaus pieno,uzteks ir 3,2proc.

    ruta26