• 11ats.

    Neramus vaikas. 2 men. kudikis isteriskai verkia, kaip ji nuraminti?

    Gal ka turite patarti...musu lieliukui 2 men. ir jam buna taip uzeina, kad verkia "isteriskai" nei is to, nei is sito... pampersiukas sausas ,pamaitintas, pilvukas neispustas, miego neduodamas paguldyt, o tik isteriskai verkia...gal yra kokiu vaistuku ar budu nuraminti?

    MaliutkaKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    nebutinai jei berniukas tai jam pjutele yra,kaip tik siais laikais daugiau mergaitem tokiu bedeliu,musu sesute sake tuo laiku kai gime mano mazoji turejo 12 kudikeliu is ju visoms mergaitem buvo pjutikes,mes irgi su mergyte taip vargom,uzeidavo nei is sio nei is to rekti iki pamelinavimo,nepadejo nei espumizanas,nei sabsimpleks,nei pilvo masazai,paprasciausiai turejom isaugt.

    sandradan

  2. 4

    maniskiui menesiukas ir neramus buna, tik ant ranku nori buti, gal ir taviskiui demesiuko truksta. maniskis nurimsta man ant peties paguldytas. skaiciau jei istisai verkia reikia pasikalbeti su gydytoja gal jam ka skauda.

    wiktoriuke

  3. 4

    greiciausiai neramumo priezastis bus pilvuko bedeles, duokite espumizan lasiuku, kai kurie leliukai nurimsta nesiojami, bet taip kad pilvukas butu siek tiek prispaustas prie peties taip mano drauge ramindavo savo suneli.

    barskute

  4. 4

    manasis jau 5 men,dar vis neramus ,tokio amziaus tai kai tavo buvo,sokineji ir nezinai ko jis benori.manau vieni vaikai yra ramus kiti ne.isaugs,kai prades daugiau i viska reguot ,kantrybes;)

    Anonimas

  5. 3

    jei berniukas yra tai ju pagrindine problema pilvuko diegimas espumizan lasiuku ir pilvuka pamasazuoti pagal laikrodzio rodykle

    reda20

  6. 3

    tokio amziaus tai pilvo diegliukai gali but, ypac jei pasireiskia tuo paciu metu kiekviena diena, ir niekas nepades, mes gera menesi savaja sitaip vakarais nesiodavom, antram menesi viskas liovesi

    Kalnietiene

  7. 2

    manau pilvuko diegliai,tai reiktu pagert pankoliu arbateles ar espumizano lasiuku.

    Bosiene

  8. 2
  9. 1

    espumisan nieko nepadeda,bandykit colinox lasiukus

    Anonimas

  10. 1

    Mums nepadeda nei arbatele nei tas espumizanas...nupirkom lasiuku nuo nervu pasiule mums vaistieje be ir jie nepadeda...kaip jam uzeina tai nekaip nenurainsi his verkia ir as su jo kartu...net nezinau ka jau daryt...o del pilvuko tai buna ir sit bet jam uzeina tokia isterika kaip matos kad pilvukas visiskai neisputes o normalus..net nezinau kas su jo daros :S

    Maliutka