• 14ats.

    del registravimo darbo birzoje

    Sveiki!
    Esu 6,5 menesiu nestumo.Vakar tik grizau is uzsienio.Ar uzregistruos mane darbo birzoje,kad galeciau nemokamai lankitis poliklinikoje ir gymdyti????Ka galetumete patarti?????Aciu is anksto uz pagalba!

    irina58Medicininė priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aciu visiems uz atsakymus,milieji!!!Labai padejot .tikiuosi viskas bus gerai,is karto leksiu primadieni!!!Jau nusiviliau,pradejau panikuoti!!))

    irina58

  2. 2

    taip uzregistruos nevarbu kad tu nescia,ir uzsiregistruok kuo greiciau.o pasalpos tai tikrai is birzos jokios negausi.tiesiog poto kai iseisi i dekretines birzoj tave laikys dar keturis menesius kol grysi is dekretiniu.o poto tavo pasirinkimas bus atsisakyti ar ne birzos.

    ddovile

  3. 2

    Registruokis-turi uzregistruot...as uzsiregistravau kai man buvo apie 3men nestumo,iskart pasakiau,tai nesiuntineja darbo ieskoti.Taves isvis nesius,nes jau 6as menuo,tik gausi lankytis ten kaip ir paprastai ir nuvest pazyma is gydytojo,kad tikrai laukiesi...
    Taigi nedelsk ir skubek uzsiregistruot,nemetyk pinigeliu i bala su draudimaisi ar daktarams...

    Gyvaciuke

  4. 2

    Pagal ideja turetu uzregistruoti,bent tokia info inete per google randu.tai,kad dabar niekas tu pasalpu negauna.kitas atvejis jeigu neiregistruoja birza teks draustis.gaila,kad nelikai uzsienyje ten bent ismokas gautum.

    lolitaaa

  5. 2

    Hm...geras klausimas.juk pagal ideja tu net nenoretum dirbti,nes gims vaikiukas.

    lolitaaa

  6. 1

    Pagal ideja, tai butinai reikia uzsiregistruoti i darbo birza. Juk realiai darbo neieskosit, o ir birza tikrai jusu esamoj situacijoje netures ka pasiulyti.

    Imbiere

  7. 1

    Darbo birza turetu uzregistruot,as pati nuo ketvierto men.uzsiregistravus ir be jokiu bedu uzregistravo tai ir tave turetu:)

    Lafe

  8. 1

    darbo birza privalo ragistruoti visus ,taip kad drasiai galite eiti ir uzsiregistruoti

    lina38

  9. 1

    Manau turetu leisti,juk mediku pazimos nereikia stojant i birza atnesti.

    pavasarinuke

  10. 1

    aj,o pasalpos taip paskambinus negali pasakyt gausi ar ne,tik ten kai uzsiregistruosi ir nunesi dokumentus reikiamus,tada tik mato ar kas priklauso ar ne...tai tau ten susvaigo labai kazka,arba buvo ne kokios nuotaikos.
    As buvau gavus pasalpa kai darbo netekau,po metu dabar prisiregistravau ir vel moka po 650lt, ir dar uz tris menesius kaip dekretines sake mokes po 400 panasiai...taigi nelauk ir registruokis,
    ...pas gydytojus gali nemokamai lankytis nuo sekancios dienos kai nuvyksi i birza uzsiregistruoti....

    Gyvaciuke