• 10ats.

    Patarkit,kaip apsiginti nuo neteisingu kaimynu kaltinimu?

    Situacija pas mus tokia.Lygiai pries 2 metus issinuomavome buta,namas nedidelis,vienos laiptines,4 aukstu,yra 12 butu..mes gyvename pirmame aukste,virs musu pensininku pora,dar auksciau tuscias butas,o virsuje gyvena namo komendanto dukra.kai tik atsikeleme pastebejome kad kasdien i balkona buna primetyta saulegrazu lukstu,geliu ziedlapiu ir panasiai.paklauseme kaimynu virsuje tu senuku bet jie isizeide,kad jie seni zmones nemeto ko papuola per balkona,paskui vyras pamate kad cia ta komendanto dukra per balkona spjaudo semkes,ir viskas byra pas mus.isejes i lauka pasake jai,mazdaug gal baigsi spjaudyti savo semkes,ar nori ateit issluot.nuo tada balkonas svarus:) bet atsirado kita beda.buvo uzkista kanalizacija pernai vasara,kai vale,rado stringus kanalizacijos vamzdyje dar kazka,ir visi apkaltino mus,neva anksciau tokiu dalyku nera buve name.nors tikrai jie ne mano.kagi,taip ir liko viskas,si vakara vel taip uzsikise vamzdziai kad pradejo per tualeto virsu,vonia.kartu iskilo citrinu puseles,bulviu lupenos,rusy isvis baisu.vel isleke komendantas,kaimynai vel ant musu varo,nors tikrai cia ne mes,as isvis nieko nemetu i klozeta,net tualetinio popieriaus!!! vel sako,tai kas daugiau,neva senukai tikrai ne,jo dukrele tikrai ne,vienas butas tuscias,liekam tik mes,nes viduriniu butu vamzdis uzkistas..jau nervai ima,vyras sako gal yra kas nori kad mes issikeltume...nebezinau kaip apsiginti nuo tokiu nesamoniu..butas geroje vietoje ir nenoretume ieskoti kito..

    sandrituteSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Per susirinkima tegu vyras pasako,kad jeigu busite taip smeiziami parasysite pareiskima del smeizto.ir tie kas kalti tures reikalu su teisesauga.truputi reikia pagazdinti.

    lolitaaa

  2. 3

    Kaimynai, kaip prilips-sunkiai atsikabins. Manau, neverta kazkam pries kazka jums aiskintis. Pasakykite, pasiskuskite savo buto seimininkei. Pagasdinkite, kad per tokius kaimynu terorizavimus gyvent negalite..Tegul savininke eina jusu gint ir problemas spresti.Ir manau ji tikrai eitu, nes tikrai nenoretu, kad prarastu gerus, patukimus, ilgai gyvenencius nuomininkus..

    Imbiere

  3. 3

    nu tikrai nepavydetina situacija sunku ka ir patart kazkas turiu but kaltas o kadangi esat nuomininkai tai ir lipa ant jusu.apsisarvuokit kantrybe ir nekreipkit demesio kas belieka

    blizgute25

  4. 3

    sunkus atvejis,bet manau,tai komendanto dukrai reikia tiesiai sviesiai sakyti,kad uzteks kartinti gyvenima,o jei kanalizacija kisasi,santechnikai turetu matyti is kokio buto kisasi ji.Zinai,as taip nepalikciau,nueiciau i policija pora pareiskimu parasyciau uz tokius dalykus.

    ruta26

  5. 2

    Nepavydetina tikrai situacija.Na is kurio buto,tikrai nepasakys ,tik is kurios -dalies,vidurine,sonines.Zinai,sen kaiptik su santechnika teko susidurt-musu laiptines vienam bute(ir nuo gruod pirmos nuomojamam bus gyventojai)pradejo kaukt vammzdziai.Tai is keliu butu(15 laipt)sukilom,kad tam bute kauke,Kai iskvietem avarine(nes bute tuscia)tai reikejo uzsukt kranus,bet ir tik toj eilej kur butas tas-vidurinei(kaip ir mano)Taigi manau apsiginkluokit,geliazinia kantrybe,ir atlaikysit.Nes tikrai nevisi mieli kaimynai buna.Na i ta buta juk ne jie jus ileido,tad ir lai patyli-o jai sakis kad jus-atkirskit drasiai gad name jus ne vieni-Ir negi gaunasi ,kad pencininkai nevalgo.Tikrai patykek kiek zinau-tokie kaiptik atliekas jai ne sunim (per langa issviedzia ,tai i tualeta nuleidzia.O pasakit,kuris butas uzkimso,tai tikrai neimanoma-nes bendras vamzdys-linijos.Taigi ,apsiginkluoki kantrybe,teisybe vistiek nugales-islis yla is maiso.;):)

    Fausta

  6. 2

    tai va kad nezinau ar norisi tai seimininkei sakyti,jei ji patikes ta viena arsia kaimyne ar komendantu,kurie sako kad anksciau neva taip nebudavo,tai gali paprasyti issikelti..mes neturim ko bijoti,dabar vyras parejo sake darys rytoj susirinkima,eisim ir ginsim savo teisybe,bet vistiek nemalonu kai atrodo gyveni sau ramiai,o kazkam kliuni..

    sandritute

  7. 1

    siaip jums reiketu kalbetis ir su tais kas jums nuomuoja buta, as pvz tik per juos snekejaus kai taip [panasiai vyko nuomuojamame bute, kvieciamas komendantas, jeigu ten jo dukra tada dar turetumet kviestis kazka auksciau ir aiskintis taip palikti negalima juk jus pastoviai varstys zvilgsniai tai nervai neistems. o galu gale bent jau pas mus kai buvo uzkista kanalizacija buvo abu kartus nustatyta is kuruio auksto ir kurio buto taip padaryta, tai sakau gal ir pas jus galima nustatyt?

    Anonimas

  8. 1

    tai jei jie pasakys, kad kalti viduriniai aukstai, tai jau automatiskai suteikia jums teise atsikirsti, nes jusu tai apatinis

    Ausrute

  9. 1

    ausrute,rytoj 8 ryto atvaziuos meistrai tu vamdziu rusy valyti,bet kiek girdejau kalbant neva mato jie tik is kurios linijos uzkista,ta prasme,ar viduriniai butai,ar desinio sono visi aukstai,nezinau ar cia tiesa..

    sandritute

  10. 1

    patarciau kita kart issikviesti santechnikus ir jie tegu pasako kuris aukstas kaltas... bet tuo turetu rupintis buto seimininkai

    Ausrute