• 15ats.

    Kokias knygas turite vaiko bibliotekėlėje?

    Mes turim vaikiškas enciklopedijas, miško pasakas, Na palauk, Kas kaip veikia, Mašinos, Visokių pasakų... Labiausiai mėgstam Mikės pūkuotuko enciklopedija - Gyvūnai. Ji patinka tiek šešiamečiui, tiek dvimečiui..

    JorkaileSkaitymas ir literatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mes dar tik pradedam kaupti suneliui bibliotekele. Siuo metu turim: Pasaku lobynas, uz juru mariu - pasaulio pasakos, uzburtos karalaites (pasakos), lietuviu liaudies pasakos, bembis. bembio vaikai ir princas ir elgeta.
    p.s. kai buna akcijos knygoms, visad bent viena nuperku, kad ir tokia, kuri tinka ugtelejusiam vaikiukui, kaip bembis ar princas ir elgeta. maximoj akcija, tad vel kokia nors isigysim :)

    reda83

  2. 2

    dar nei vienos neturim, bet artimiausioje ateityje tikrai nupirksim :)

    Lulu

  3. 1

    Visokių pasakų - anderseno, čekų pasakų

    Dziungarija

  4. 1

    Turim knygu "lietuviu liaudies pasakos", "Zvereliu nuotykiai","Stebuklu pasakos", "Vilkas ir septyni oziukai", "Gaidelis ir vistyte" ir dar visokiu .

    Ermita

  5. 1

    turime kelias knygutes su paveiksleliais ir parasyta angliskai,knygele abecele angliskai,pasaku salis turime,pelene,

    deimantina

  6. 1

    Bosiene, mes irgi turim Peliuko Luko knygute-fantastiska knyga tikrai:)tikrai, mamytes, verta demesio knygute...

    Lukniukas

  7. 1

    kolkas visos kietais puslapiais, vienos su skirtingais lieciamais pavirsiais, kitos su atskiru daiktu paveksleliais, trecios paprastos knygutes su paveksliukas, viena turime plastmasiniais puslapiais apie meskiuka, kaip jis eina miegoti...pasaku knygeliu dar neturime...

    Lukniukas

  8. 1

    Mes tai daug visokiu knyguciu turim, mociute issaugojo net gi mano :)))

    sauleee

  9. 1

    Meskio treskio rupesteliai,siandien mokausi su peliuku luku,visciukas cipas,rozyte padauza karvyte,pantera estera,siandien draugauju su peliuku luku,bei pasaku knyga.Man is visos vaiko bibliotekos labiausiai patinka Peliuko Luko knygeles ypac vaikuciam gerai lavinti viskas tikroviskai pavaizduota kur peliuko kailis,ten kailiuko ideta smagios knygutes.Patariu kaip mamyte isigyti tokias knygutes vaikuciams.

    Bosiene

  10. 1

    kol kas nieko nepirkau, kelias atidave drauges - tokias kur patiem maziausiem, viena visa minksta kita siek tiek lavinanti. o seip daug knygu turiu is savo vaikystes, visos issaugotos yra, tai tikrai ir mum tiks.

    titina