• 16ats.

    Ka jus manot jei vyras(draugas)paliktu motery negalincia susilaukti vaikucio?

    Mano draugas beprotiskai nori vaikelio(as pati tai pat)bet jau metai laiko o nieks niseina,jis iasku mane ramina,palaiko,bet mane apima baime kai pradedu galvoti...niekada nepastosiu?..o gal ir taip.Baime mane pradeda smaugti,kad galiu neturet ne vaikelio kurio taip trokstu pati ir prarasti zmogu kuris man yra brangus

    odeJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Is tikruju, tai tikrai nereikia sprest, kad esi viena pati kalta, plius tai, kad kantrybes daug reikia.. dabar yra visokiu alternatyvu turet vaikeli, aisku, ne savas,ne pacios gimdytas, bet ivaikinimai ir panasiai..

    O del palikimo... Kaip ir visada zodzio ir mastymo laisve.. Aisku, tokiu dalyku nepalaikau, kad palieka del tokiu priezasciu..

    _Lika_

  2. 1

    Esu girdėjusi,kad būna moterų,kad per mėnesį gali būti viena vaisinga diena ir tai tik kokia valanda.Tad reikia stengtis,skaičiuot tikrintis ir manau pavyks,ne tai lengva ir paprasta.

    aidaS

  3. 1

    Sąžininga būtų duoti jam pasirinkti, tai svarbus dalykas.

    Viza

  4. 1

    kiekvienas zmogus yra skirtingo mastymo skirtingu poreikiu, as neteisciau tokio zmogaus kuris noredamas vaiko paliktu mylima zmogu,kita vertus reiktu gerai pagalvot,nes jis gali ir nebesurast to zmogaus kuri galetu myleti taip kaip tave,kiekvieno nepamisli,jei jis tikrai tave myli tai tikrai nemanau,kad paliks,juk ne viska dar isbandet,yra proceduros ,gydymo kursai kurie padeda pastoti... taip,kad nelaukit ,o kreipkites abu pas gydytojus.

    Milana69

  5. 1

    jei myli tai tikrai nepaliks.. o vaikelio susilauksit, gi svarbu noret galu gale isivaikinsit, vaikas yra vaikas ir manau tikrai nesvarbu biologinis jis ar ne.. as pati turiu du biologinius, bet dabar noriu mergytes tad vienas varijantas dirbtinis apvaisinimas, kuris ispanijoje pigiausias arba paprastesnis, islaidu nereikalaujantis ivaikinimas.. ir kai pradejau tuo dometis tikrai labiau linkstu prie pastarojo varijanto..

    vejune

  6. 1

    Manau kad kiekvienas turi teise tureti savo vaika ir jei paliktu tikrai negalima smerkti tokio vyro ar moters,be to gal problema ne tavy o vyre ,gal su kitu tau pavyktu susilaukti taip norimo kudikio,patarciau nedaryti skubotu isvadu ir dar palaukti kol ,,uzkibs,,:)sekmes

    gerimanta

  7. 1

    Jei antroji puse istiesu myli ir vertina, tai bet kokioje situacijoje turetu likti kartu, palikyti ir suprasti bei ieskoti kompromisu. Bet is kitos puses jei paliktu as suprasciau.Jei moteris negali padovanoti vaikelio, o vyras jo troksta visada sirdimi...
    Dar nedaug laiko bandote. Turekite kantrybes ir maziau galvok apie tai. Beto siais laikais daug ka galima, medicina patobulejusi.Jei tikrai norit leliuko, Jums pavyks.

    kvapni_feja

  8. 1

    mažai laiko praėjo dar, būna kad šeima stengiasi ir pora ir trejeta metelių kol susilaukia leliuko, manau dar anksti spresti apie tai kas gali o kas ne turėt vaikų, jei neramų bet kada galite nueiti ir pasidaryti tyrimus ABU :)

    Lulu

  9. 1

    visų pirmą dar labai nedaug laiko praėjo,pati negalėjau pastoti kiek daugiau nei metus.antrą jei tikrai myli niekada nepaliks ar su vaikais ar be jų.ir trečia jei jau taip nutiktų tektų susitaikyti ir paleisti vyrą.

    emiliukas

  10. 1

    Ne jis man to nesake as jam karta uzsiminiau JEI taip atsitiktu?jis sakantis,kad jis visada butu sale...tik as jau nebegaliu apie nieka galvoti tik apie pastojima....tai gal ir lenda y galva tik blogiausios mintys...apie y sivaikinima nenoretu ske...bet mudu kreipemes pas daktarus...tikimes viskas bus gerai....man reiketu tik nusiraminti ir maziau galvoti nesamones...aciu jums!

    ode