Atsakymai

  1. 4

    Laukiu ir daugiau lazanijos receptuku-pasidalinkite kas ka zinote :)))

    Rita

  2. 3

    as jau senai swajoju pasidaryti skania lazanija:)

    Deimante

  3. 3
  4. 3

    Mes dažniausia gaminame su baravykais ir faršu.Bet galima pagal fantaziją produktus naudoti(pvz su jūros gerybėmis)

    Taigi,pirmiausia pasigaminu padažus.
    Baltą manau visos mokate.Aš į jį dar dedu pavirtus, susmulkintus baravykus.
    Raudona spadažas:faršas (apie 0,5kg.),svogūnas,paprika,kečupas ,prieskoniai.Kepinimo pabaigoje skarardinę luptų pomidoriukų.

    Lakstus perku kuriu nereikia virti.Būna kuriuos reikia pavirti vandenyje ar piene.
    Į skardą pirmiausia įpilu balto padažo, o toliau sluoksniuoju-lakštai- raudonas padažas,lakštai -baltas padažas.Galima dar ir tarkuoto sūrio įberti.
    Ant pačio viršaus turi būti lakštai ant kuriu prieš pabaiga užbarstau tarkuoto sūrio(iš karto nededu nes maniškiui nepatinka apskrudęs sūris, bet kam patinka iškaito galit užsidėti)
    Kepu kol suminkštėja lakštai-maždaug valandą.

    Na tikiuosi nieko nepamiršau ir suprantamai parašiau :)))
    SKANAUS!!!

    Rita

  5. 1

    As kepu lazanija tik su farsu.

    Imbiere

  6. 1

    labai aciu uz recepta,senei norejau ismokt ja kept

    ervijota

  7. 1

    Štai kaip lazaniją darėm mes su vyru.
    Reikės:
    lazanijos lakštų (kurių nereikia virti)
    2 svogūnų
    2 skiltelių česnako
    4 didelių pomidorų
    500 g. faršo
    sūrio
    prieskonių
    truputis alyvuogių aliejaus

    Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus (ar bet kokio kitokio) sudėti smuliaii supjaustytą svogūną ir česnaką. Truputį pakepti. Tada įdėti faršą ir pakepti kol mėsa baveik iškepusi. Tada į masę sydėti kubeliais supjaustytus pomidorus. Kepti tol, kol pomidorų beveik nebesimatys. Paprieskoniuoti. Štai ir viskas. Padažas padarytas.

    Į kepimo indą įpilame aliejaus. Tada dedame padažą, lazanijos lakštus, padažas, lakštai. Kuo daugiau taip sudėsite, tuo skaniau. Viršutinis sluoksnis turi būti lakštai. Tada gausiai užberiame tarkuoti sūrio. Mes dar uždėjom filojos ir kepėme apie 45 min 220. Paskui foliją nuėmėm ir dar pakepėm kol sūris apskrus.

    Skanaus!

    Irma

  8. 1

    As lazanija panasiai darau.
    Balta padaza mokate gamint.:)
    Raudonasis:i keptuve sudedu farsa,koncervuotus pievagrybius,kukuruzus,pipiru,druskos,oregano,cilli padazo.viska ismaisau,kol mesa apkepa.
    Tada sluoksniuoju:baltas padazas,lakstai,raudonas padazas ir tt.
    Pas mane ant pacio virsaus raudonas padazas,o ant jo daug daug surio(na bet cia kas kaip megsta).
    Kepu 150 laipsniu temp apie valanda.
    SKANAUS!
    Mes jau atsivalge,nes vyrui labai patikdavo.tai retokai bepagaminu;)

    rimrem