• 33ats.

    Ar esate tvarkinga?

    Ar pas jus namie visada tvarka? Ar spintoje tvarkingai sudėlioti drabužiai, virtuvėje nei vieno nešvaraus indo, koridoriuje tvarkingai stovi batai? Viskas savo vietose?

    JorkaileInterjerasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Oj neeee......... kuo kuo , bet pedantiskumu nepasizymiu :))
    Atrodo kiekviena kart sau pasizadu, viskas susitvarkau ir stengsiuos toliau viska deti i savo vietas, bet ne tik apsisuku ir vel viska darau po senovei.

    Anonimas

  2. 6

    na as manau kad irgi esu ganetinai tvarkinga,nesakau kad visi daiktai pas mane vietoj,nes paprasciausiai nespeju eit rinkinedama,nes vistiek esam keturiese,tai ten kikviena daikteli nepadesi ten kur turi but,bet virtuvej pas mane visada tvarka,neplautu leksciu ar neapvalytu spinteliu nera,taip pat kai ir bosiene pastoviai ar koks trupinukas per dienas pasemusi skuduriuka ir lakstau,ir siaip kambariu grindis kikviena diena plaunu,buna kad ir ne po viena karta.

    sandradan

  3. 5

    manau kad aš ir per vduriuką esu , neesu pedantiškai tvarkinga , ten dėl kokio nukritusio trupiniuko neimu skuduriuko ar sluotos ir iskart nesluoju , būna dienų kai ir pasitingi nes po sokiu repeticiju gristu pavargus . Bet i savaite kelis kartus tikrai viska tvarkausi .

    rimante995

  4. 5

    Pas mane namuose yra pakankamai tvarkinga :) jei pilvukas leidzia tai kasdien tvarkausi, bet jei ne tai tada kas antra diena :) bet del tvarkos neesu labai pamisusi

    rimuciukas

  5. 5

    Manau esu pakankamai tvarkinga :) Tvarkausi kiekviena diena,bet nera taip kad buciau pamisus del tvarkymo :)

    Anonimas

  6. 5

    Labai tiksliai ivardijai tvarkingumo situacija pas amne namuose, esu Ypac tvarkinga:) ir negaliu praeit pro sali jei batas padetas ne taip:) todel labai pavrgstu per diena tai varinedama po namus su skudureliu

    Kalnietiene

  7. 4

    esu tvarkinga, gal kiek ir pedantiska, bet dukryte greitai savo tvarka iveda, apatiniai spintos stalciai isversti, batai irgi isrykiuoti, o virtuveje stengiuosi nepalikti netvarkos. Kol dukrytes nebuvo, viskas buvo savo vietose ir tvarkingai.

    barskute

  8. 4

    Tiksliau butu pasakyt, kad esu pamisus del svaros, o ne del tvarkos :) Negaliu pakest nesiurbtu ir neplautu grindu, dulkiu ant palangiu ir baldu, purvinu skalbiniu, trupiniu virtuvej, apkalkejusiu kranu, nesvariu veidrodziu, "apkelksntu" kremu buteliuku ir pan.... bet jei ne visi daiktai idealiai sudelioti, manes tai neerzina. Todel idealios tvarkos spintoje, indaujoje ar saldytuve pas mane gal ir nerasit, kaip kariuomenej batai nesurikiuoti, zurnalai metos ant staliuko, kosmetika "kurybiskai" pabirus ant spinteles, bet uz tai visada svaru, gaivu ir kvepia :)

    ievindra

  9. 3

    Aš pati nesijaučiu esanti labai tvarkinga, kartais patingiu tvarkytis, kartais ūpo tiesiog nėra, tada pagalvoju: "Ai, rytoj susitvarkysiu, niekur darbas nepabėgs". Užtat kartą nustebau, kai sulaukėme svečių ir jie įėję į namus, apsišilę sako: "Bet kaip smagu įeiti į tvarkingus namus". Mane ta frazė labai pamalonino ir dabar kai tik užeina tingulys, taip pati sau šitą frazę sakau, kad ūpas dirbti atsirastų.

    bum

  10. 3

    as manau neimanoma ideali tvarka su 1,5 m vaiku, tai pas mus visur zaislai. tik sutvarkau ir vel viskas ant zemes. iseitis nebent tokia paslepti kaladeles (ju turim koki 150) ir kitus smulkius zaisliukus

    padraika