• 17ats.

    Nestuke ir pykstis...sakoma tapus nestuke reikia visiems atleisti ir ant nieko nebepyksti nes vaikutis paveldes to zmogaus buda, isvaizda ir pan. Tikite tuo?

    kai suzinojau kad laukiuos, drauge pasake susitaikyk su visais su kuo pyksties, ka apsneki nes vaikelis gali atsigimti i juos. istikro net nzn cia tiesa ar ne...tikrai taikytis nejau ir neisiu, jeigu teko su zmonemis susipyksti vadinas buvo priezastis ir nemenka...tiesiog dabar apie tuos zmones negalvoju, nieko jiem nelinkiu, gal to pykcio ir like bet tik tiek, nei as jiem ka sakau nei klausaus ka apie mane jie sneka siuo metu, bet su jais nesitaikiau...o kaip jus elgetes ar susitaiket jeigu buvot susipykusios su kazkuo?ar tai tiesiog dar vienas mitas, prasimanymas?

    AnonimasKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    xi xi,jei tai butu tiesa,mano dukra butu panasi i mano abu direktorius:))))

    axom

  2. 3

    Beje kaip vaikelis gali atsigimti i kazkoki kita zmogu? Juk jo genai tai tavo ir tecio. Nesiparinkt tiktais. kaip is sirdies isplesi kazkoki nusivylima ar skausma? Neimi sau i galva ir ramiausiai gyveni. :)

    Anonimas

  3. 2
  4. 2

    na kaip laukiaus savaime geresne pasidariau,nesinoredavo su niekuo pyktis:)

    Aksana

  5. 2

    na cia tik mitas vienas is daugelio,su niekuo isskirtinai nesitaikiau nestumo metu

    nade

  6. 2

    dar viena bobuciu pasaka sugalvota is senu laiku:Dnekreipk demesio:)

    Bosiene

  7. 2

    juk kaip kate perbega per kelia ne visuomet atsitinka nelaime,neimk i galva ka visi sako,kitaip teks daug ko bijoti,juk zmogus sako gali net liga isisneketi,manau turek tvirta savo nuomone,o jei jau labai tiki,tai sakoma paziurek i nagus poto i dangu,ir negeri dalykai dingsta=)

    sandriuke

  8. 2
  9. 2

    Netikek jokias prietarais. Nes kuo tiki tas ir buna. :)

    Anonimas

  10. 2

    cia tas pats kai sako kad nieko negailek nesciai ,nes peles uzpuls:))
    neimk i galva ;)

    lira1111