Atsakymai

  1. 6

    na mes turime ir tikrai buna su chalatais net maivosi :)))))

    deimantina

  2. 6

    Man vaikiski chalatukai labai graziai atrodo, bet kazkaip manau nelabai verta mazam vaikui pirkt, juk greit isaugs ir tuoj reiks naujo. Mes po maudyniu visada apsimaunam svaria pizama, ir nereikia jokio chalato :)

    Gabijosmama

  3. 5

    mes turime,nesiojame nuo 7men,truputi didokas,bet gerai po maudyniu,ar seip ryte uzdejus eit pusryciaut,kaip namie vesu

    Aksana

  4. 5

    mes tai dar mazytes, tik 6 men, bet jau dairausi kokio mielo, man ir labai graziai atrodo

    Kalnietiene

  5. 5

    kol maniskiui tik 10men., tai nejauciu poreikio isigyti chalatuko. susupu i ranksluosti su kapisonu ir uztenka. nusisluostom ir tuoj lendam i pizamytes ar i kitus rubelius. didesniam vaikui chalatas gal ir reikalingesnis daiktas, bet ir tai manau galima be jo apseiti. be to, greitai isaugs, o ir kiek tas vaikas ji vilkes? cia ne suauges zmogus, kad noretu pasilepinti chalato teikiamais malonumais :)

    romantike

  6. 5

    taip turi abu vaikuciai.vyresnele kartais nusiima,jei 2metukai ir laksto tik su pizama,o suneliui 6menesiai,tai nesioja nusiimt nemoka:D

    Bosiene

  7. 4

    Dukrytei jau nuo kokiu 4 menesiuku uzmaunu chalata po maudyniu. Jai labai patikdavo ir patinka. Kiekviena vakara vonioj apsirengiam pizamyte ir ant virsaus chalateli.

    almyte7

  8. 4

    turiu ir as tik kad is jo jokios naudos,nes po maudyniu susuku i ranksluosti ir nesu jau i lova,tai apsisluostau ir i pizama..

    axom

  9. 4
  10. 4

    O mes esam isigyje, bet kolkas nesinaudojam :) Laukiu kol paaugs ;)

    sauleee