Atsakymai

  1. 2

    o dar pamirsau pridet kad dedu virtas morkas ir brokolius (saldytus is parduotuves) kartu.. ir dar baltas surio padazas su makaronais ir darzovem labai skanu su krevetem(tik cesnako reikai det) cia aisku suaugusiems ne vaikams..

    vejune

  2. 2

    isverdu makaronus ir sudedu i padaza. Padazas: ant puses pieno ir ant puses vandens, siaukstelis sviesto (na jeigu poreikis gal kiek druskos, mano vyras megsta cesnako trinto ir pipiru, bet vaikam nededu) uzvirinu ir iberiu maisydama tarkuoto fermentinio surio kol siek tiek patirsteja tada sudedu makaronus.. galima ir mesos farso. dar darau raudona padaza, nedenu pieno tik vanduo suris ir pomidoru padazas tada man su mesa labiau patinka.. dar vaikai valgo isvirtus makaronus ir ant keptuve pakepinu su varske ir razinom ant svietuko..

    vejune

  3. 1

    o mes virdavom stambesnius makaroniukus, juos vaikas net su pirščiukais valgydavo.

    Jorkaile

  4. 1

    ko gero makaronus pradejau duoti veliau... isverdu makaronus kaip garnyra prie mesos... kartais patroskinu su prieskoniais ir grietinele, ir zinoma pieniska makaronu sriuba...

    Ausrute

  5. 1

    as virdavau pieniska tirsta sriubyte tokio amziaus vaikuciui,siek tiek pasaldindavau tai lb noriai valgydao:)

    nade

  6. 1

    Kokie cia dar receptukai, 10 men. zmogiukas - turi valgyti viska. :) As paprastai isverdu morkyte,mesyte ir idedu makaronu.Kartais paprastai ,vietoj bulves.

    Linute39

  7. 1

    smulkus makaroniukai su darzovem ir jautienos farso kukuliukais.Isvirus viska dar sutrinti.Pieniska makaronu kose.Makaronai kose su cukinijom,pomidorais ir versiena.

    Anonimas

  8. 1

    musu tai makaronu nemegsta,nebent tik pieniska sriubyte valgo su vermiseliais

    nesvarbu

  9. 1

    Mes tai makaronus verdame su mėsyte ir daržovėm, o po to viską sutriname, sviestuką ir buljono įpilam. Valgo mano mergytė :)

    Lulu

  10. 0

    Makaronu masinele galite isigyti cia: www.pastamaker.lt

    Anonimas