Atsakymai

  1. 1

    mūsų vaikui tiek meturku, todėl labai aktuali tema, labai vaikui patinka paspirtukas, su juo ir pats vaziuoja, ir žaislus paveža, super geras žaislas, pianiną jau 1m progai pirkau, tai irgi mėgsta, delionės jam jau per lengva, lego sudeda ir nubega, nelabai prie jų žaidžia, dar labai mėgsta vaidinti su žaislais pagal daineles, bet čia jau tėvai turi pamokyti, po to jie patys vaidina, dabar galvoju pirkti ''elfu namą'' arba ''lelių nama'', bet nežinau, ar vaikas žais. Dar mėgsta mašinytes su nuotoliniu valdymu, norėčiau nupirkti trasą su mašinėlėm.

    vinipukas

  2. 1

    kiekvienam sako apziurejom mums tiko ir patiko pirma geriau ji zaidzia su vaikisku loptopu,nei prie tikro sedetu ir akis gadintu perkam dovana atsizvelgadami i vaiko poreikius,jei grotu pirkciau muzikos instrumenta vaikiska.

    Bosiene

  3. 1

    mes perkame dazniausiai lego tegul stato is savo fantazijos,delioniu.kompiuteriniai zaidimai ar lavinantys jie manau dar per anksti koks ju ekranas mazas spes dar prisiziures tik akis gadins cia tik mano tokia nuomone apie tuos laptopus.

    Anonimas

  4. 1

    reik pirkt toki daikta kad vaikas lavintusi o neuzji kas lavintu

    Anonimas

  5. 1

    lego kaladeliu didesniu,grojanty zaisla,arba supuokle kur groja.

    Anonimas

  6. 1

    mes tokia amziaus dukrytei pirkom laptopa lavinamaji,ir ivairiu knygu lavinimo.

    deimantina

  7. 1

    as savo dukrytei dovanosiu vaikiska lavinamaji loptopa.

    Bosiene

  8. 1

    as tai savo panelei tokio amziaus padovanosiu leliu aksesuaru komplektuka(lovyte,vezimukas,auto kedute ir maitinimo kedute) na o berniukui neisivaizduoju mat pas mane ti mergaites,bet galima masinyte paspirtuka jei zinoma neturi,nes tikrai vaikams patinka ant ju vazinetis,kompiuteriuka vaikiska ir labai idomu

    masiniuke

  9. 1

    gal lego. Pijonina jei patinak groti ir sokti.

    austeja0809

  10. 1

    as savo sunui panasaus amziaus dovanosiu didele masina,su kuria pats gali vaziuoti,nes buvome pas drauges ir ten tokia apt buvo,tai kam lb patiko

    nade