Atsakymai

  1. 5

    Kiekvienos asmeninis reikalas... Pati vos ne vos dabar nutraukiau, nes ir pati psihologiškai prisirišau prie to "proceso" ir vaikas su pienuku gaudavo mano nuotaiką, kuri ne visuomet būdavo gera. Jei nusprendė nemaitint, vadinas turi tam priežasčių. Turiu vieną pažįstamą, kuri irgi tyčia nemaitino, nes saugo krūtinę. Vaikas jau dabar didelis, gražus, protingas..Niekuom nesiskiria nuo kitų..

    Jorkaile

  2. 5

    Nieko nemanau ,juk kiekvienos moters cia asmeninis reikalas , nenori tai nenori ....

    Mazute

  3. 5

    nemanau nieko,o siaip ir pati vaikuciu beveik nemaitinau dukryte 2savaites,o suneli 2dienas ir jie niekuom nesiskiria nuo kitu vaiku.netikiu tom pasakom,kad maitinami vaikai serga reciau ir t.t,tiesiog turiu realiu pavyzdziu kaip mamos sunkia save iki paskutinio laso,o vaikas didziausias ligonis,o aciu dievui mano dukryte dar nera sirgus jokiomis ligomis kaip ir sunus.

    Bosiene

  4. 4

    manau, kad ne mano reikalas... zinoma, man gaila vaikuciu, bet kitu gyvenimu nenugyvensi.... manau, kad retai kuri atsisako be rimtos priezasties....gal ir joms pacioms del to sirdi skauda. Dziaugiuosi, kad abi dukrytes galiu maitinti pati, nes tai geriausia ka galiu joms duoti....

    Ausrute

  5. 4

    sprendzia kiekviena savaip, nieko nemanau, neturiu nuomones. As labai norejau tai ir maitinau, o kitos gal nenori:(

    barskute

  6. 4

    cia priklauso nuo pacios mamos,nesmerkiu ir nepateisinu,tik joms geriau zinot,kaip joms geriau.pati tai esu uz maitinima krutimi ir kuo ilgiau

    nesvarbu

  7. 3

    O man pvz nenormaliai atrodo kai dar ligoninej atnesa vaika ir mama sako ne as jo nemaitinsiu nors ir turi priespienio,juk cia tavo vaikas kaip gali atsakyt savo mazyliui ir bent jau pirma gyvenimo menesi mano manymu tai butina jam duot pienuko kai tuo labiau jo turi ,ir paciai geriau tada pajunti ta artuma kad va cia tavo vaikas,as pamaitinau tik menesi o dabar kai valgo jis misinuka tai jauciu toki kaip susvetimejima tai kruti duodu bent pazist kai pvz jam skauda pilveli ar taip neramus labai yra,nors pienukas is ten nebega matau kaip vaikas iskart nusiramina kai jaucia mano siluma...pateisinu kai pienas yra liesas ir vaikas zinda kruti pora val ir vistiek nepasisotina tada aisku mama kaip isciulpta tampa tada zinoma kam save kankint..o taip kad KRUTYS NEISSITAMPYTU ¡ tai perdon:)¡¡ juk vistiek,mielos mamos,amzinai jaunos ir grazios nebusim:) ir nereikia cia piktintis del tokio klausimo,nepatinka,pro akis praleiskit:)

    gerimanta

  8. 3

    cia kiekvienos asmeniskas pasirinkimas,as pati laukiau kada greiciau pabaigsiu maitinti..

    genutester

  9. 3

    niekada nesmerkiu tokiu mamu nes galbut jos nemaitina del tam tikru priezasciu ,as pati pirmu dvieju mergaiciu ir galima sakyt nemaitinau nes viena kokia savaite maitinau ,o kita gal menesi ir tai tik su nutrauktu pienuku ,o nemaitinau ne todel , kad nenorejau o ,kad buvo mazi speneliai galima sakyt idube ir negalejau maitint ,nes viena gimus pries 17 metu kita pries 15 m , ir tokiu dalyku kaip antspeniai nebuvo net girdet o dar mazaja maitinau iki 5 men deka antspeniu ,taip kad nemanau kad as prastesne mama buvau uz tas kurios maitino pacios ,.

    lina38

  10. 3

    kiekvienos asmeninis pasirinkimas, ir nereikia teist tų mamų .

    Lulu