Atsakymai

  1. 7

    Mes turim 2. bet vienas darbo kambari ir stacionarus, tai del nesiojamo, kuris stovi svetainei, tai pasimusam daznai :) ir bandom tartis tau telikas , man kompas. :)

    Anonimas

  2. 6

    Dalinames.Oj kaip mane jis uzknisa...Ir dabar va is pasones zyzia kad jis eis prie kompo...Anksciau taip nesededavo,o jau dabar tai neatlimpa...Bet nieko jis sake kada nusipirks savo,tai kai nusipirks nors atstos :))

    Anonimas

  3. 5

    O mes turejom kiekvienas savo.. Bet vaikas maniskio kompo ekrana sudaužė.. Aš neprisiruošiu jo taisyti... ir tenka dalintis su vyru. Jis vis vakarais mėgsta įlist.

    Jorkaile

  4. 5

    Mes turim tik viena kompiuteri namuose, tai tenka pasidalinti. Bet tas dalinimasis buna labai retai, nes vyras dazniausiai dirba iki isnaktu ir nera kada jam prie jo sedet.

    rimuciukas

  5. 5

    Mes turim namuose kiekvienas savo kompiuteri,tai netenka dalintis:)

    Egle

  6. 5

    na dalinames,kol kas neturime atskiro kompiuterio..na kol kas mums ir atskirai kiekvienam kompiuterio ir nereikia,,uztenka vieno namuose

    nade

  7. 5

    man neteko dalintis,nes jam mieliau buvo TV.

    emiliukas

  8. 4

    na mes irgi dalinames aisku kartais truputi susigincijam del to,nes maniskis visada kompa nesasi i virtuve kai gamina ir filmus pasileidzia,tada jau be keletos valandu neatiduoda;))

    sandradan

  9. 4

    Pas mus du kompiuteriai, bet jei butu ir vienas, tikrai del jo pestyniu nekiltu

    almyte7

  10. 4