• 17ats.

    nesildytas misinelis. ar nesildytas, o kambario temperaturos misinelis kudikiui yra blogai? kuo?

    mano dukryte valgo daznai tai pienuka laikau kambario temperaturoje ir ja tokiu maitinu...blogai? ar butina pries kiekviena maitinima sildyti? o kaip einant i lauka ar vaziuojant i ilgoka kelioneje?juk ir jei termoseli pienas atsala..ka tuomet darote jei nera progos pasisildyti?

    FantazijaMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Visada duodu tik silta misinuka. Namie turiu sildytuva, kuriame ir laikau misinuka, kol suvalgo, o kelionems turiu maza termosiuka, i kuri isipilu karsto vandens arba degalinese paprasau is kavos aparato karsto vandens.

    almyte7

  2. 3

    stengiausi nesibodziot su vaiku ten kur nėra galimybės pamaitint vaiko, šiaip galima prieš važiuojant pamaitint, o jei kažkur reikia ilgesniam laikui, tai geriau viską taip susiplanuot kad vaikui netektų valgyt šalto pienuko, aš tai pasidarydavau karštesnį mišinuką, arba jei maitini pati tai gali pamaitint.

    Lulu

  3. 3

    ilgiau palaikytas misinis surugsta,iki valandos dvieju tame tarpe reiketu suvalgydint

    ruta26

  4. 2

    Manau nelabai blogai,bet juk maloniau gerti silta.Kai isvaziuojam kut tai vynioju i folija arba tiesiog uzsukam i degaline ir paprasom karsto vandens,o isipilti pasiimu visada,kur sidysiu.

    geramama

  5. 2

    Geriau pašildyti, bet jei retkarčiais gaus kambario temperatūros mišinuko, tai tikrai nieko nenutiks. Kai reikėdavo kur išvažiuoti, tai padarydavau kiek karštesnio mišinuko ir įsukdavau į rankšluostį, laikydavau savo rankinėj, tai perdaug neatšąldavo. Ir likučių išpylinėti tikrai nereikia, gali išbūti ir ilgiau nei 2 val - patikrintas reikalas, dar niekada nesurūgo. Bet gali būti ir taip, kad skirtingų firmų mišinukas skirtingai išstovėti gali.

    bum

  6. 1

    jri jis jau pastovėjęs, tai gali mikrobų prisikaupti, rūgti pradėti..

    Auksare

  7. 1
  8. 1

    zinai as turiu toki labai gera termosa su folija viduje.jis islaiko siluma lauke prie salciu 3 valandas.maniske jau didesne,bet kai nenori vezime sedeti tai tenka duoti gerti misinio ar arbatu.siaip manau nieko tokio tas vesus misinelis.tik ilgai nelaikyk.

    axom

  9. 1

    pirma misinuko niekas nesildo,o palaiko temperatura.antra maitinti prarugusiu misinuku tavo reikalas.o siaip visada darau sviezia,o ne is anksto padaryta.

    Bosiene

  10. 1

    as kai maitinau su misinuku viresnele tai duodavau ir kambario temperaturos,nes kai nesuvalgydavo nejau ispilsi daugiau puse misinuko,juk ir kainuoja,bet ziuredavau visada kad nebutu suruges,nelaikydavau ilgiau max 3 valandu

    masiniuke