• 36ats.

    Kaip manote, ar didelis minusas jei nėščios merginos nelanko taip vadinamų "busimų mamų" kursų?

    Daktaras vis siūlė man nueiti, bet aš laiko neturiu. tai pagalvojau ar didelis skirtumas bus, jei aš knyga įsigysiu ir paskaitysiu (na aišku tai kas neaišku mamos paklausiu) vietoj to, kad nueit į tuos kursus :)

    AnonimasKursai ir mokyklėlėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    As tai irgi neinu.. ;) IS esmes nieko neprarasi ) tikkad psichologiskai padeda viska priimti ramiaibe streso..:) Ir siaip issiaiskini, kaipstumt,kas vyksta, zodziu:)

    Bet tai galit suzinot ir internete :)

    _Lika_

  2. 4

    Tikrai nemanau, kad cia kazkas blogai neiti i kursus. As irgi jokiu kursu nelankiau, bet sekmingai isnesiojau savo mazyte ir pagimdziau, ir toliau kuo puikiausiai augam :) manau pilnai uztenka paskaityti knygu, paieskoti info internete, pakalbeti su kitom mamytem.....

    esperanza

  3. 4

    Nemanau,kad tai didelis minusas.Juk busimos mamos gauna daugybe patarimu is savo mamu,seneliu,tetu,draugiu.Ir tie patarimai tikrai ne prastesni nei kursuose.pagimdziau 5 vaikus,nelankiau jokiu kursu.Mano ,,kursai ''buvo-pats gyvenimas.

    vilem

  4. 4

    as labai norejau nueti, bet kazkaip vis nepataikydavau ten kurzinojau kur yra, o gydytija jokiu neminejo, tai taip ir likau nenuejus. viska suzinojau is knygos, is interneto, is draugiu kurios gimdziusios, is mamos :)

    Jogurtas

  5. 4

    Nemanau,kad tai minusas.ne vienas gydytojas yra pries tas mokykleles yra.mano ginekologe net pasake,kad negalvociau eiti.nebent i baiseina paplaukioti.

    lolitaaa

  6. 4

    manau nera jokio minuso,kad nenueisi i tuos kursus,visa info gali knygose rasti,internete paskaityti ar mamu forumuose susizinoti.

    ruta26

  7. 3

    Manau, kad geri kursai labai reikalingi, ypač pirmą kartą gimdančioms.

    marcipana

  8. 3

    Nebuvau jokiuose kursuose ir nemaciau reikalo i juos eit...

    Anonimas

  9. 3

    as irgi jokiu kursu nelankau...kartais pagalvoju kad gal reiketu bet tai laikas netinka tai tada masinos neturiu, aisku jeigu jau labai noreciau ir reiketu kazkaip sugebeciau viska suderint ir nueit, bet pakolkas kazkaip dar nesiryztu...jau turiu dvi nesciuju knygeles jas perskaiciau, pasikalbu su draugem ko nezinau, aisku gal artejant gimdymui pasigailesiu kad nelankiau ir pan....tad irgi kaip ir klausimo autore pagalvoju ar bus minusas kad nelankau....nors ir su gine kalbejau ji minejo kad labai jau mazai kas lanko, yra dabar visokiu knygu, literaturos, puslapiu skirtu busimiem tevam tai supratau kad tikrai didelio minuso nebus

    Anonimas

  10. 3

    as irgi nelankiau neturejau tam laiko.. dabar internetas tad viska galima susirats paziuret.. manau jeigu nera laiko ir salygu tad tikrai neverta ten lankytis..

    vejune