Atsakymai

  1. 1

    Ventolino sirupą ir mums teko naudoti, o su inhaliatorium tai ligoninėn darė procedūras, nes laringitą ir faringitą pasigavo

    auvilė

  2. 1

    Mes naudojom, buvo i6ra6ius daktar4

    Jorkaile

  3. 1

    Mes naudojom Ventolina, kai buvom 5 men. Kvepavom 4 k per para per specialia tarpine. Mums jis labai efektyvus. Is karto po pakvepavimo dukryte atsikosedavo, iskosedavo tuos susikaupusius karkalus is kvepavimo taku.

    jolka01

  4. 1

    Vaje, kas jus taip gydo? mes tai pusiau privačioje poliklinikoje - Vilniaus sveikatos namai. Atrodo gyd. į viską reaguoja rimčiau, stengiasi be vaistukų pagalbos išsiversti. Ir dabar, liepė arbatėlėm, vandenėliu girdyti daugiau, garintuvą šalia pastatyti, įtrinti nugarytę tepaliuku (pamiršau kokiu ir nenusipirkau, reikės vaistinėje konsultuotis). Mums sakė, kad jeigu kas, tai penktadienį (jau po 3 d. kosulio) darys kraujo tyrimą (apie 24 Lt), pagal kurį spręs, ar reikia antibiotikų.

    Sveikit sveikit.

    elegancija

  5. 1

    na miniskis jau nuo gruodzio po truputi kosejo bet nestipriai,gydytoja aisku nekreipe itai demesio o as liepiau daryt papildoma tyrima-ims is venos krauja,kazkas susije su kvepavimo takais.kita sav vaziuosim daryt to tyrimo,tai bus matyt.o del antibiotiku,tai maniske (gydyt)juos iskarto skyre gert,nors vaikui ir temperaturos nebuvo...tai jis net suviduriavo.

    daivuska

  6. 1

    Mums sakė, jei nepreis iki penktadienio arba pablogės, duos antibiotikų. Labai nesinori.... :( Tikiuosi neprireiks papildomų vaistukų.

    O jūsų liga rimtesnė? Kaip čia taip stipriai susirgot? Jei jau naudosit inhaliatorių, vėliau pasidalink mintimis, kaip sekėsi.

    elegancija

  7. 1

    na jis dar koseja.bet mes dar tik pradejom.kita sav eisim pas pulmonologa,jis israsys specialiai inhaliacijai skirta prietaisa,nes tiesiai i burnyte negalima purksti per didele koncentrcija.o dabar tai purskiu per toki buteliuka,gydytoja pasake kaip namuose ji pasidaryti.

    daivuska

  8. 1

    Ar vaikučiui, geriau? Kosėja? Na mes dar bandysim sirupą.

    elegancija

  9. 1

    mums gydytoja israse ,nes nuo sirupo isbere,o inhaliatoriu sake efektyvesnis.

    daivuska

  10. 1

    Mes antra diena naudojame geriamą sirupą. O jūs gal naudojate inhaliatorių? Mano dukrytei 7 mėn., tai gal kitų negalima, jei gyd. nesiūlė?

    elegancija