Atsakymai

  1. 3

    na kadangi i jokius balius nevaziuoju,tai ir palikt nera reikalo,nors ir nelabai yra kam palikt.jei koks baliukas nusimato,tai vyras vienas vaziuoja,as bunu namie su vaikais

    nesvarbu

  2. 3
  3. 3

    sjp kj reikia kur isvaziuot tj palieku uosvienei arb kriksto teveliams:)))

    gintarevaldas

  4. 3

    palieku savo mamai, nuo pat mažumės, jau kelių savaitėlių palikdavau per dieną, kai man sesija prasidėjo... labai tuo džiaugiuosi, nes dabar dukra su močiute beveik geriausios draugės, noriai pas močiutę važiuoja atostogų, jei tik ji nedirba :) ir savaitgaliais kartais prašo, kad nuvežčiau pabūti ... dabar aišku į balius jau vežamės seniai, juk didelė - bet jau derinami planai, kaip mažylį leisim prižiūrėti - čia močiutės iniciatyva :)))

    Ineta_

  5. 3

    siaip jei zinom,kad grysim po baliaus iki24val tai vaika pasiimam, buvom palike tik pernai per naujus,kai isvaziavom pas draugu svest nauju metu.

    Milana69

  6. 3

    maniske dar nedidele beveik 9men,bet jos ilgesniam laikuj nei valandai dar niekam nebuvau palikus,atrodo kad jai manes labai truks,todel tenka baliu atsisakyt,nebent einam i tokius kur kartu gali vykt

    Aksana

  7. 3

    siaip visada vezames kartu nes ilgai baliuose nebunam.

    deimantina

  8. 3

    dar neteko ir man niekam palikti mazylio,bet jei reiks tai paliksim ar anytai ar mano mamai,ar sesei-norinciu pasilikti yra ne vienas:)

    Agnute

  9. 3

    ne nepyk pries kelias val labai jau panasus klausimas buvo.
    http://www.mamanija.lt/klausimai/18499/ar-jusu-mamos-uosves-padeda-priziuret-kudikius

    Anonimas

  10. 3

    taip palieku tevams arba savo seseriai .

    lina38