Atsakymai

  1. 4

    siandien taip pat ir mano vyro gimtadienis, bet nieko nedovanosiu, nes mes susipyke :(

    Ilona

  2. 3

    mano vyras smaliziu, tai kazkada nupirkau dideli dovanu maiseli saldainiu :) labai patenkintas buvo.... kaklaraiscio sektuka (dar galima isgraviruot)... laikrodi, masinos modeliuka, kur tiek detaliu, kaip tikroj, 5 valandos darbo.... gali parasyti grazu laiska, bilietus i kasi :)

    Ausrute

  3. 3

    tiksliai-taupykle gera mintis!Kaip tik galvojame apie taupyma :))) Aciu :)))

    Rita

  4. 3

    Sunku tikrai atsakyti, nes dar priklauso nuo jusu tradiciju. Galima ka nors skaniai pagaminti (cia tiek mamos prirase recepciuku), galima ir ka nors naudingo nupirkti (na, ko tikrai jam siuo metu reikia: ar kaip Popkorne patare ar siaip kokia vyriska rankine, dekla bankinems kortelems, pirstiniu ir pan.), o gal ko buiciai (fondiu, bokalu ir pan.), voniai (prabangios duso zeles, minksta chalata ir pan.) ar hobiui (jau cia tik Tu viena zinai :)).
    Mano vyrui ka bepadovanociau, jis vis apsidziaugia, nes jam atrodo, kad jis jau viska turi, o as vis ka nors sumastau :)
    Jei parasysi is kurios temos nori dovanoti, gal geriau patarsime :)

    Ausra

  5. 2

    paveluotai bet gal kitoms patiks, ogi paciai tereik tik kaspinu apsivyniot, turetu patikti:)

    neringa1981

  6. 2

    kompas nugrybavo,sorry :))

    Rita

  7. 2

    kad kazko reiketu tai net nezinau,niekas i galva neateina.Is pomegiu-nuo kompo negaliu atplesti tai jau zaidimus atmetu;zvejys-bet ir daznai uz ja pykstu nes kiekviena savaitgali lekia o ir as atsipusti noreciau :) Mmmm nebloga mintis koks zurnalas apie zvejyba-ir nuo kompo atitrauksiu ir nereikes lekti na bent viena savaitgali.Kartai-ir neblogai bet gi vienas nevarys-kaip ir du reiktu dovanoti kad su draugu kokiu eitu.Na nebent apsiimti paorganizuoti kad sestadieni kai svesime kad visi dalyviai varytu pasivazineti kartais :)))Na dar yra laiko pasvarstyti :) Aciu labai uz pasiulymus :)))

    Rita

  8. 2

    as tai jei nieko nesugalvoju arba pinigine neisnesa ant brangios dovanos nuperku kaip cia graziau isireiksti "triusikus" :) ir geru kokybisku kojniu pora ir skanaus gerimo su % :)

    katikee

  9. 2

    Mes kažkaip siurprizų gimtadienio progomis nedarome, o gerai iš anksto suplanuojame, kas ką nori gauti ir nuperkam ar nusiperkam. Na, nebent būtų kokia smulkmena. Aš perku paprastas indiškas (atrodo) smulkmenas: varlę su pinigėliu, kad pinigų į namus atneštų, rutuliukus rankoje vartyti, kad ramesnis būtų:) Dar yra visokių tokių: drambliai ir kt. simbolika kažką konkrečiai reiškianti. Tiesiog taupyklę nupirk. Vyras buvo įpratęs, kai piniginėje yra 5 Lt metaliniai, tai įdeda į taupyklę. Taip ir taupė. Galima ir kitą nominalą pasirinkti.

    elegancija

  10. 2

    Rita, dar sove mintis. Jei neturi laiko ieskoti dovanos, tai gali internetu uzprenumeruoti koki vyriska zurnala (na, jei jis skaito tokius) ir pasakyti, kad tegu laukia staigmenos :)

    Ausra