• 18ats.

    ka daryti, jei 2 men. kudikiui uzkieteje viduriai?

    mano vaikui uzkieteje viduriukai, jam yra tik 2 menesiukai, gal jus zinote, ka reikia duoti, nes visus misinukus jau isbandem ir vis tas pats nesuprantu, kas darosi, man baisu.

    reda20Kūdikio tuštinimasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kad pralaisvetu viduriukai tokiam mazam tai nezinau ka duoti, bet as tai uzpakaliuka ikisdavau termometra patepta riebaliukais kad neskaudetu ir truputi palaikydavau, taip sunelis issitustindavo. jei maitini pati, ziurek ka valgai

    padraika

  2. 2
  3. 2

    jei nekakja jau trys dienos kisti termometriuka arba muiliuka.

    sandrista

  4. 2

    kai musu buvo dar tokia maza irgi buvo uzkieteje viduriukai tai viska isbandem,nieks atrode nepades,bet padarem klizmute ir iskarto viskas susitvarke.

    Sandre

  5. 2

    turejom ir mes tokia beda tai mums padejo tokie vaistukai duphalac uzteko jo viena karta suduoti ir nebevargstam,pameginkit, ji reikia sugirdyti kartu su arbatele.

    kukuska

  6. 2

    termometro i uzpakaliuka kist nepatariu nes po to bus labai sunku. vaikai prie jo pripranta ir po to jiem patiem tustintis buna sunku. mes buvom susidure su ta pacia problema. ir gerasias bakterijas bandem gert kur daktare israse bet irgi nepadejo. Bet po to nusipirkom semper misinuka su gerosiom bakterijom ir duodavom karta i diena pagert. visi viduriukai susitvarke.

    Netootia

  7. 1

    vienas is seniausiu mociuciu ,mamu izbandytas budas: i iseinama anga ikisk sviesto maza gabaliuka ir kartok kas diena.

    ADRIJAA

  8. 1

    misinuka bandykit su gerosiomis bakterijomis

    ruta26

  9. 1

    reiketu kreiptis i gydytoja,nes leliukas mazas

    stebuklas

  10. 1