• 37ats.

    Ar jusu seima turi daug draugu, kurie taip pat turetu vaiku, butu susituoke?

    As kartais labai noreciau kad mes su vyru turetume susituokusius draugus arba tokius kurie jau turi draugu. Mes is musu visos kompanijos apsivedeme pirmieji ri artimiausiu metu niekas tuoktis tikrai neketina. O ir seip visos drauges is senesniu laiku netekejusios. O dabar as laukiuosi, mano laisvalaikis jau skiriasi nuo to laiko kai buvo pries pastojima, vestuves.. Dabar man jau nebesinori tokiu baliu, ar seip pasisedejimu baruose su draugais. Aisku, vyrui viskas tinka, jis ir isgert ir padalyvauti su draugais gali, o man jau nebe taip ydomu pasidare ;/ Kai[p yra jusu seimoje? Cia galbut klausimas labiau jaunoms seimoms, ateity tai tikiu kad draugu gretos keiciasi nes dauguma turi seimas

    AdriSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Deja neturime. Yra keletas, bet nebelabai bendraujame, o kiti draugaujantys dar arba gyvenantys kartu. Is mano puses isvis draugiu tik keletas beliko, pradejo musu interesai skirtis kai susituokeme su vyru, leliuko susilaukeme. Aisku yra su kuo nueiti pasilinksminti, ar pabendrauti, bet tai tikrai ne seimos zmones.O butu tikrai faina, juk smagu leisti laika, laisvalaiki su kita seima, kazka idomaus nuveikti.

    kvapni_feja

  2. 4

    As tai is viso kaip sulaukejes zveriukas jauciuosi,nes izoliuota nuo visu visiskai pasidariau, ne savo noru aisku ;) Nes as dar kad ir nesusituokusi, taciau laukiuosi vaikiuko, tai niekam neidomi pasidariau, nes kiti galvoja, kad jei laukiesi, tai kaip kokiam invalidumui priskiriama..nu vienu zodziu.. su nieko nebendrauju tik forume ir kazkiek universitete, kol dar paskaitas lankau;)


    turiu geriausia drauge, kuri jau turi mazyli., tai labai retai susitinkame, ji i svecius nenori vaziuoti, o kita drauge,kurios dukrytei jau 3 metukai, tai daug laiko seimoj praleidzia, va aoip visos kaip uzsisedi namuose, tai ir nera su kuo pasibendraut :)

    Bet nieko,as kaip visada jauciuosi pati sau faina :DD

    _Lika_

  3. 3

    is tikruju nemazai senesniu draugu nutolo,ir labiau pradejome bendrauti su jau turinciais vaikuciu,tiesiog naturaliai taip gaunasi,be to atsirado nemazai nauju draugiu mamyciu,su vienomis susipazinome forume,susitikome ir bendraujame,su kitomis va darzelyje vesdamos vaikus susibendravome:)

    sandritute

  4. 3

    pas mus beveik visi susitoke,turi vaikucius :) na aisku yra keleta nesusituokusiu,bet tai netrukdo bendravimui.daznai darom pas save namie su kitom seimom pasisedejimus,nueinam i pirtele,ir mums linksma ir vaikuciam :)

    kukuska

  5. 3

    na kad susituokusiu draugu su vaikais kaip ir nelabai yra bet va draugiu su vaikais turiu nemazai daznai susibegam pasedet tik kad su vaikais ramei nepasedesi:)

    simka

  6. 3

    sandriuke ---> as nesakau akd pas mus draugai tik tokie kuriems tik baliai terupi. Paprasciausiai jie yra jauni, niekam neissipareigoje asmenys, ir pas mus kompanijoje buna daug ekstremaliu dalyku, kuriu siuo metu sau leisti nebegaliu. Kad ir gruodzio pradzioje viena ryta pabusti susiskambint su draugais ir pasakyt kad siandien as noriu vaziuoti prie juros. Tada tie draugai per pora valandu susipakuoja ir jau visi keliaujame, tad as to paadryti dabar negaliu kai laukiuosi, reik man apgalvoti viska gerai ar man silta bus, ar bus kur miegoti ir t.t...

    Adri

  7. 3

    kai jau esate seima ir bus kudykis,dar trokstate draugu.juk ne sudraugais gyvensite.nu as nesakau kad nereik.o vyrai visada megejai padalyvaut, mudu turi tik viena pora draugu.o siaip kikvienais atskirai.as drauges jos jau turi vaiku,o vyras su bendradarbiais bendrauja is dar kur nevedes buvo.per gyvenima visko atsiranda.

    Anonimas

  8. 3

    Musu draugai visi susituoke,ir jau visi turi vaikus.Mes patis paskutinieji apsivedem ir vaiko susilaukem,gal del to kad as is visu draugiu pati jauniausia,tai kazkaip niekur ir neskubejome.Dabar 2 laukiasi po antra vaikeli,o dar viena drauge jau du vaikus turi,ir vel mes paskutinieji,mes tik 1 turime :))).Dabar susitinkame labai retai,bet labai daznai skambiname viena kitai.

    zuzulia

  9. 2
  10. 2