• 6ats.

    Mano berniukui dabar yra 1 ir 6 menesiai, o jau 8 savaites laukiuosi kito kudikelio? gal zinote, kaip daryti su darbu? kur reikia apie esama nestuma pirmiausiai pranesti? darbui ar sodrai?

    stebuklasIr vėl nėščiaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as kai laukiausiu antro vaikelio,tai pas mane buvo metai pirmajai ir pastojau.bet istiesu tai nejau specialiai kad pranest jog laukiuosiu nei i darba nei i sodra.kai daktare israsys vadinama biuleteni tada nunesi i darba o paskui i sodra.lygiai taip pat kaip su pirmuoju nestumu.kiek suprantu tada tau dar reikes i darba iseiti kokiam menesiukui,nors jei rasei iki 3 metu su pirmuoju tai nebutinai.

    masiniuke

  2. 3

    kol kas buk rami..kai prasides nestumo atostogos, tuomet tavo gydytoja israsys lapeli, kuri nunesi i darboviete, o po to jau turesi eiti i sodra :)

    vykute

  3. 2

    masiniukas esu pasirasiusi,kad auginsiu vaikeli iki trieju metuku,bet va pas mane buvo tokia situacija,kad kai man buvo taip,,man liepe ateiti dirbti ,tai as nieko nesuprantu,kaip sakai,kad iki trieju metu jei ira kitos pasirasiusios joms dirbti ateiti nereikia.nes man butent reikejo

    nade

  4. 2

    niekur nereikia pranesti,kai iseisi i dekreta,nunesi biuleteni i darboviete,paskui i sodra

    ruta26

  5. 1

    pasiimk is daktares pazyma ir nunesk i darboviete

    deimantina

  6. 1

    niekur tau eiti nereikes,kol negausi vadinamojo biliotenio is ginekologges

    prisijunk