Atsakymai

  1. 3

    jug visi bezda ir tai normalkus reiskinys.,jug dujom reikia kaip nors pasisalint,bet aisku jei per daug daznai tai tikrai negerai,o tuolabiau su kvapu,reiskiasi kad zarnyne yra prasidejes rugimas.patarciau derinti maista,padeda ir aktyvus gyvenimo budas.

    sandradan

  2. 3

    Jei jam tai daznai atsitinka,reiskia yra kazkokia priezastis.Tinka medus su cinamonu.Neturi valgyti maisto,puciancio vidurius:kopustu,zirniu,pupu,gazuotu vandenu...Lengvesnis maistas,gera manksta turetu padeti.Patark jam daugiau judeti.

    vilem

  3. 3

    As savo draugui (kuris irgi nesivaldo) liepiau nueit pas skrandzio daktarus kad isplautu jam visiskai gerai ir zarnyna ir viska:) tai jau puse metu negirdejau kad pirsteltu: ))

    O siaip mamytes teisios, espumisan nerealus vaistas :)

    _Lika_

  4. 3

    Oi tikrai sukeliai sipsenele:)Turbut nerastumem tokio zmogaus kuris to nedarytu:)Aisku tai apmazinti,yra budu-vaistu,maisto rybojimas ,kuris skatina duju kaupimasi.Bet juk tai naturalu,negi laikysi uzspaudus:)Netgi sakoma ,uzlaikyt yra negerai.Taigi pavartoja lai "espumizano",kaip ir daugelis patare.Dar "aktyvija"apmazina putimasi,bei viduriu lasai.

    Fausta

  5. 3

    Nieko nepadarysi, visi bezdam..;-) o jei kvapas blogas, reiskia nesvaikai, netinkamai mitinasi. Nuo bezdulio niekur nepabegsi, geriausias variantas susilaikymas ;-)

    Imbiere

  6. 3

    Prajuokinai :))
    Nezinau ar yra isvis daktaru gydyt tokius dalykus.Manau cia gi ne liga:)Naturalus procesas:)))

    Sandre

  7. 3

    espumizanas pats geriausias nuo pilvo putimo.

    Anonimas

  8. 3

    yra tokiios tabletytes espumisan nuo pilvo putimo :)
    bet nelabai ka cia ir padarysi naturalus procesas :)))

    solveigyte

  9. 2

    Mano vyras tuo pačiu skundžiasi,o tiksliau, skundžiuosi aš, nes smirda tai man . Yra gerai padėję Floracare probiotikai. Pagėrus gal pusmečiui susitvarkė. Be to jų nereik gert ilgai, nes vyrai nemėgsta ilgai gert vaistų.

    marcipana

  10. 2

    Na cia ne liga, tai naturalu. Gal vertetu pagerti virskinima gerinanciu papildu. Is kitos puses ziurint,save gerbiantis vyras ir gerbiantis aplink save esancius seimos narius, zmona, taip nedarytu. Visada galima iseiti i kita patalpa ir issipukseti.

    kvapni_feja