Atsakymai

  1. 4

    pvz eina miegoti koke 22val iki 1val naktes miega poto pradeda verkti savo lovitej paguldom par pusu apsiramina bet kiek viena siki neguldisi pas save i lova tai nzn ka dariti?

    kazenka

  2. 3

    jis miega poto atbega pas mus i lova ji buvau atpratinus bet dar gripas tai ir megasu manim

    kazenka

  3. 2

    manau pirma reiktu aiskintis priezastis kad paskui kuo butu galima padeti :)

    Rita

  4. 1

    pirma reik isaiskinti priezastis,paskui imtis priemoniu

    ruta26

  5. 1

    duok tutuka,o seip gal pilvuka skauda ?

    ervijota

  6. 1

    Jei nera kokiu aiskiu fiziniu priezasciu (nekarsciuoja, nesloguoja, nelenda dantukai), tada gali buti emociniai dalykai. Maziems vaikams per diena patirtos emocijos "islenda" nakti. Gali buti kalti ir sapnai. Prasibudes mazylis neatskiria, kur sapnas, o kur realybe. Del to gali issigasti. Vakarais reiktu uzsiimti kokia ramia veikla, pasekti pasaka ar pan. Jei daznai naktimis ir ilgai verkia - nepailsi ir tevai, ir pats mazylis. Kiekviena karta guldymas i savo lova - trumpalaike iseitis, bet ji efektyvi. Galima duoti zoliniu lasiuku Acosedum. Mano panelems jie visai padeda.

    Loreta

  7. 1

    Gal ko išsigąsta, susapnuoja, ar per dieną labai pavargsta, todėl neramus miegas būna. Na, o kad tarp jūsų miega, tai visi vaikai labai to nori. Gal užmigdai prie savęs, o paskui jis pasijunta vienas ir išsigąsta. Gal migdyti reikia pratinti vieną, jo lovytėj, o ne kartu. Jei dažnai blaškosi, paklausk gydytojos, tai gali būti ir nervinės ligos.

    elegancija

  8. 1

    Kokio amžiaus vaikutis? Ar bandei pati aiškintis priežastis? Parašyk plačiau, bandysim pagelbėti:)

    elegancija