• 5ats.

    kiek yra vienisu mamyciu? kodel nusprendete vaika auginti viena, ar sunku buvo apsispresti? kiek laiko praejo kol priemet toki sprendima?

    pati turiu antra puse ir esam laimingi aisku nesakau kad taip gali but visada...va turiu pavyzdi draugu pora. buvo kartu bet dabar pas juos nemenkai problemu ir kazin ar beimanoima gyvent toliau kartu. manes drauge vis klausia ka jai daryti, lyg nori iseiti kad ramiau gyventu bet ir bijo kad nepajegs, aplinkiniai apklabes ramybes nebus...nezinau ka patarti, todel noreciau pasiteirauti tu mamyciu kurios yra panasioj situacijoj arba tokioje buvo ir dabar vienos augina vaikelius kaip jos pasielge, kas prie to privede(aisku tai asmeniska galima ir nesakyt) kaip pavyko apsispresti ir pan?

    AnonimasŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O kodel jusu drauge bijo zmoniu ?argi zmones jei duonos duos??? reikia ziureti kad tau butu geriau o ne zmonems.

    gerimanta

  2. 1

    dekui nuke..duosiu jai paskaityt gal palengvins apsisprendima...pati nelabai turiu ka patart as jai kai nepakliuvau dar i tokia situacija...tik paskiau kad smergti smergs jei neissiskirs ir jei issiskirs juk visada zmones atras minusu kaip suvartyt zmogu

    Anonimas

  3. 1

    Nemanau, kad čia labai jau smerktinas dalykas. Aš asmeniškai manau, kad blogiau gyventi kartu, rietis kaip katei su šuniu, kankinti vaikutį, kuris turi visą tai girdėt ir nieko nedaryti. Kartais būna taip, kad geriau gyventi atskirai, geriau visiems.
    Aš va, savo vyrukui pasakiau, kad nenoriu vyro dėl vaiko. Jei jis mano, kad siekiu jį prisirišti vaiku (mes nesusituokę), tai gali būti ramus, jo nelaikau. Ir visiškai nebijau auginti viena. Reikės - auginsiu.

    Nuke

  4. 1

    gyvena mazam miesteli tai jei gerai suprantu bijo buti pasmerkta, nesuprasta kitu nes juk nevisi zino kas dedasi seimoje o is sono vyras atrodo tobula tai manau bijo likti nesuprasta o aplinkiniai patikekit suesti gyvenimus gali, maciau kokie ten zmones

    Anonimas

  5. 0

    Man 20metų, būsiu vieniša mama, nors su draugu planavom vaiką, mes išsiskyrėm. Nusprendžiau, kad geriau auginsiu viena, nei su tokiu asilu. Tokie neverti nei moters, nei vaiko matyt. Kam abiem kankintis jei nėra gerai?kokį pavyzdį vaikui suteiktume? manau visiems būtų į nauda gyventi atskirai tokioje situacijoje. O žmonės visą gyvenimą šnekėjo ir šnekės, nusispjaut į juos ir jų nuomonę, juk ne jiems gyvent su tokiu, ne jiems augint vaikelį. Tiesiog moterys vertinkit save, nosį aukštyn ir viskas bus gerai. Gal kurį laiką bus sunku, tačiau vėliau tik džiaugsitės šiuo sprendimu :)

    gretulkee