100 ml. Sirupo
1arb.šaukšt.cinamono
1arbat.šaukšt.smulkintų imbierų
1arbat.šaukšt.gvazdikėlių
2 arbat.šaukš.tarkuotų apelsino žievelių
250 g. Sviesto
200 ml. Cukraus
1 kiaušinis
2 arbat. Šaukšt.sodos
850 ml.kvietinių miltų
Pavirinkite sirupą ir prieskonius (cinamoną…). palikite mišinį atvėsti. Išmaišykite margariną su puse normos cukraus. Į masę supilkite išplaktus kiaušinius, atvėsusį sirupo mišinį ir likusią dalį cukraus. Galiausiai supilkite su miltais samaišytą sodą. Viską gerai išmaišykite.
Įdėkite tešlą į šaldytuvą (geriausia visai nakčiai). Iškočiokite tešlą, kurkite norimos formos sausainėlius. Kepkite 175 laipsnių temperatūroje, kol sausainėliai gražiai parus.
Skanaus