• 12ats.

    Netradiciniai silkes receptai sventems. Kaip jus mamytes ruosete-gaminate silke sventem? Gal zinot kokiu idomesniu receptuku? Butu saunu pasidalinti:)

    Kokiu dar zinote silkes paruosimo budu-receptu sventiniam stalui? Na siaip jau iprastiniai-silke su kepintom morkom ir svogunais, burokeliais-jau iprasti (aisku nesakau, kad neskanu), bet gal zinot ivairesniu kokiu?
    Na pati dar gaminu:
    Smulkinta silke, dziovinti obuoliukai (gali buti apvirti, ar mirkyti-del minkstumo) ir graikiski riesutai, smulkinti-uzpilu alyva.
    Kitas:
    Smulkinta silke, svogunas, uzbarstau siek tiek cinamono ir uzpilu alyvos:
    Na o kitas kaip misraine: Silke, obuolys, virtos bulves, grybai,-maisau majonezu.

    Na o gal jus zinot dar kokiu, idomesniu receptuku?

    FaustaReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o as gaminu taip:silke,svogunas,pomidorai ir majonezas,man labai skanu galeciau valgyti ir valgyti :) taip pat dar toks:silke,actas,cinamonas,svogunai :)

    kukuska

  2. 2

    daug krapu, pomidoras supjaustytas ir siuos zalumynus sumaisyti su silke si silke skanesne kai pastovi is silkes isiima surymas susimaiso su krapu akoniu mmmm kaip skanu:)

    dovile40

  3. 2

    GRAIKINIUS RIEUSUTUS nuplikyti palaikyti siektiek vandenyje dar ir nukosti , nusausinti kai atves nuo ju nuimti plevele kuo svariau nuvalysit tuo svelnesni bus riesutu skonis SVOGUNUS smulkiai supjaustyti pakepti ant ALIEJAUS ir kai jau svogunai bus auksiniai :) sudeti riesutus kas megsta tinka RAZINOS nuplautos perrinktos ta mase truputi pakepinti isdeti i dubeni kad atvestu ir sumaisyti su SILKE skanaus :))

    dovile40

  4. 2

    visai skanu silke kiausinis zalieji zirneliai konservuoti,majonezas.ir su grybais:svogunai,grybai,pomidoru padazas viska pakepinu ir sumaisau su silke.

    neira

  5. 2

    obuoliai idaryti silkemis
    6 dideli obuoliai (geriau rugstus), 1 silke, virtas kiausinis, svogunas, 2 virtos bulves, virta morka, 2 saukstai majonezo, cukraus aliejaus sviesto.

    silke nulupti, supjaustyti juostelemis. svogunus pakepinti svieste, pabarstyti siektiek cukraus. bulve morka kiausini supjaustyti ir suberti i kepintus svogunus ir ismaisyti. obuolius per virsu sisskopkite ir vidu pprikimskite silkiu misraines. patepkite skarda aliejumi sudekite obuolius nir kepkite 180 laipsniu orkaiteje.

    wiktoriuke

  6. 2

    As tai kepu blynelius su silkes gabaliukais labai skanu. Aisku galima ir silke tesloje pasidaryt bet tada labai suru butu.
    dar darau silke pataluose : Silke, burokeliai, svogunai, marinuoti agurkeliai, raudona paprika pakepta, siek tiek morkyciu :) skanaus :)

    Netootia

  7. 2

    Pora idomesniu,nors musu seimai jau tradicija tape, Silke su svogunais: labai daug svogunu supjaustyt smulkiom riekelem ir kepti,pries pabaiga ideti cukraus,druskos ir tomato,kai atsals sumaisyti su silkes gabaleliais :) man asmeniskai fantastiskai skanu :)
    Paskui dar kepam blynus su silkem: yprasta blynu tesla,tik kepant kartu su tesla deti silkes gabaleli :) taip pat lb skanu.

    Lina169

  8. 2

    Silke, obuoliai ir svogunas su maisyti su majonezu

    Kepinti porai, morkos, obuolys ir razinos (be majonezo, siek tiek alyvuogiu aliejaus)

    Kepinti svogunai, pievagrybiai, dziovinti ismirkyti baravykai

    As i tradicine silke su morkomis ir svogunais kartais iberiu saulegrazu

    Lukniukas

  9. 2

    jauciu ta misraine turetu but skani,bet silke ir obuoliai,paskui is wc neislisciau trbt;Djuokauju;D as tai uz tradicija,svogunai,kepintos morkos;D

    bantukas

  10. 1

    O man tai labai skani tokia silke: Silke, svogunai supjaustyti kubeliais, uzpilti truputuka aliejum, bulves virtos tarkuotos, obuoliai tarkuoti ir ant virsaus majonezas

    Erika