• 11ats.

    ka daryti, kad nebegtu kraujas per pirma karta ?

    Sveikos, Norejau pasidometi ir isgirsti jusu pararimus. Kaip persiplesti paciai ta mergystes pleve, kad per lytini akta nebutu kraujo ? Kiek girdejau, kad vakaru mergaites senai jau tai daro. Bet Kaip ? Prasau, pasidalinkit savo patarimais, bei patirtimi. Aciu !!!

    zwaquteSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jei tau taip nemalonu, kad per pirmakart bus kraujo, vadinas tai ne tas vaikinas, kuriam turetum atiduot savo nekaltybe.
    Verciau palauk tokio, su kuriuo jaustumeis saugi, mylima, pasitiketum juo ir net ir tie keli kraujo laseliai netrikdys nei taves nei jo.
    O pati jokiu budu to nedaryk!!! Gali prisijuokaut visam gyvenimui taip, kad jokiu kitu lausimu daugiau nereikes lankytis nei siae, nei kituose mamyciu forumuose. Buk protinga.

    ievindra

  2. 2

    o Dievuleliau... Jei gediniesi, tai tikrai ne tas vaikinas ri tau dar per anksti. Patys vaikinai supranta kad per pirma karta viskas vyksta sunkiai ri buna kraujop. O tu jam pasakiai kad esi nekalta mergaite? Pasimylesit ir kas tada? Viskas bus paprasciau, praplesusi mergystes pleve nebebus tiek skausmo, nebus kraujo.. O jei jsi pries tai turejo nekalta mergaite ir jie visa ta pirma karta kartu isgyvena? ir jis mate viska ka ji jaucia , mate krauja ir t.t.. ? nebijai kad jis poto gali apkaltinti tave melu ir pasakyti kad tu jau neebskaisti pries jusu lytini akta buvai? nedaryk klaidu, poto gali atiduoti savo pirmaji karta zmogui kuris del to issizeis ir gali palikti atve... nemanau kad tau patiks tada ji atsiminti... o ir jei zmogus vertina tiesa ir pareiga, nemanau akd ji susigrazinsi zodziais ''juk as tau padovanojau savo nekaltybe!!'' Jei nekalta dar tai ir buk tokia. To kraujo enbuna tiek kiek per menesines, nes gali paadryti klaida..

    Adri

  3. 2

    siaip tai nevisoms buna kraujas, asmeniskai man jo nebuvo. kai kuriom pazystamom ir ne, o kitom buvo...cia buna visaip vienom net daugiaun jom buna o kitom vos lasiukas...tad negalvok to padaryt pati jeigu vaikina myli jis tave jam nesvarbu bus kraujo ar ne, kitiem kaip tik labai patinka tada supranta kad yra vienintelis. tad pries santykiaudama pagalvok del visko bet tik pati to nedaryk

    Anonimas

  4. 2

    Visiskai pritariu Ievindai. Jei kyla tokiu minciu, vadinasi tirkai ne laikas dar pradeti lytini gyvenima. na o jei jau mirtinai nerimsti ir vistiek bandysi savo mergyste "sudraskyti", tai jau geriau pasiryzk nueiti pas protinga ginekologe ir pasikalbeti su ja. siaip jau mergystes pleve gali pazeisti ir naudama tamponus, bet tai visai nereiskia, kad paskui mylintis nebebus kraujo.

    Meskeriotoja

  5. 2

    as nepatarciau taip elgtis. koks skirtumas tas kraujo laselis netrukdo jei tai vyksta su mylimu zmogum. beje, man visai kraujo nebuvo.

    padraika

  6. 2

    tu gal nejuokauk. kad pati ja prasiplesi nereiskia, kad kraujo nebus - pati kisdama nagus kur nereikia gali sulaukti kraujo daugiau nei per lytini akta.
    be to, ne visoms per pirma karta buna kraujo.

    romantike

  7. 1

    bet vaikinas labiau myles, nes zinos, kad buvai jam pirma, na nebent merginai jau kokiu 30metų, tai tada gal ir gėda būtų, bet jei jauna, tai nėra ko skubėti. Man pvz, nebuvo kraujo, nemanau, kad jis bėgtų upeliais

    vinipukas

  8. 1

    man tai ir nebuvo kraujo per pirma karta , taip kad nepanikuok is anksto ,...o draugui tavo gal kaip kartas patiks tas kraujo laselis kuris bus ,nes supras kad jam tu pirmoji esi ;]

    lina38

  9. 1

    Ne visoms buna to kraujo,man nebuvo ne laselio...o ir nematau reikalo ja paciai persiplesti,juk gali ir prisizaisti su tokiais dalykais,nebent tai darys specialistas...pasitark su ginekologe,gal jie atlieka tokias proceduras.

    Gyvaciuke

  10. 1

    na ir klausimelis,kam save zaloti

    ruta26