Atsakymai

  1. 4

    man vyras ir gi kai gukrytė stipriai driogstelna atneša ir sako, jau pakakojo, o kai išpakuoju, pasirodo, kad viso labo tik pabezdėjo:)

    Shoricel

  2. 3

    Aš sakau, kad labai gerai. Dujos pilvuke neužsilaiko, pilvuko nepučia. Mano vyresnieji ir vyras iš karto man atiduota po "tokio reikalo", sako jau, kakoja:) Bet jau dabar atsirenkam kada ką darom.

    elegancija

  3. 2

    Manau bezda dėl to, kad taip išeina susikaupusios pilvelyje dujos.
    Ir manau, kad gerai, jog jie bezda, nes pastebėjau, jeigu mano mažylė nusibezda kaip kokia senučiukė, tai jai pilvuką ne taip skauda.

    Shoricel

  4. 1

    todel kad tai gerai,jei negadintu pilvuka sopetu

    ervijota

  5. 1

    tai gerai,kad gadina...liudniau buna,kai reikia dirbtiniu budu isleisti.

    gintarep

  6. 1

    Aha, mes mažąją Begemotuku vadinome, nes garsiau už bet kurį suaugusį drioksteldavo :0 Bet ir brolis nenusileidžia, nors jau nemažas, bet kažkas negerai jam su tuo pilvuku - visada išpūstas ir skundžiasi, kad pilvuką spaudžia :(

    Giedre

  7. 1
  8. 1

    as irgi manau, kad gerai, kad daznai, tai pilvukas maziau skauda :)

    Ausrute

  9. 0

    Uztai kad daugiau geria pienuko,motinos savo ir karvutes kuriems tinka pienukas.Taip pat kefyruko geria,delto mazuliams ir buna gan dazniau perdejimas ir bezdejimas.O dar ir kai jau paauge kurie,tai jau kiausiuku kietai virtu galima duot valgyt.Nuo kiausiuku ir gan daznai perdziama ir bezdama,o ir dar mamytes pienukas ir sukelia perdejima ir bezdejima.Ir dar jei kiausiuk viena vystukes suvalgius,tai tada jau bezdejimas ir perdimas buna gan daznas.

    Anonimas

  10. 0

    uztai kad jie yra mazuciai,daugiau geria pienuko,ypac motinos,valgo dar ir kiausiniu.Nuo to ir kaupiasi dujos viduje,paskui mazuliai issiperdzia ir issibezda,tai yra gerai,blogiau jau kai susilaiko ju dujos viduje ir prasideda diegliai.Tada jau reikia gydytojo pagalbos,o taip tai gerai kai perdezina ir bezdezina,taip juk darome visi.

    Anonimas