• 16ats.

    15 metu nelaisves, ar ne per maza bausme tokiu atveju? Uz toki vaiko isnaudojima?

    Na as gal vel ne i tema, bet tai isgirdus per zinias, ne tai kad pakraupau, bet net atsisedau is siaubo:) Kur ritames. Taigi turbut girdejot kad 63 m senis, prievartaudavo savo-2 metuku podukra. Ir tipo cia jau apie pusmeti vyksta, ir namuose tai daroma, ir masinoje. Na ir ta zaraza mocia zinojo senai, bet bijojo skustis. Na as tai asmeniskai ir ta dieda ir mocia ,nugalabiciau-linco teismu. Taigi kaip manot uz toki poelgi ar pakankama bausme 15 m nelaisves su salyga amnestijai, ar lygtinumui (aisku jai tokia dar gautu). O motina lig liks nebaudziama. Taigi ar nemanot, kad permazai. As tai toki kastruociau ir iki gyvos galvos pasodinciau su akmenu pakaklej. O mocia-sterilizuociau. Sorry mamytes bet tikrai pakraupau, truksta zodziu. Taigi ar pakankama jam bausme grese. O dar neduok dieve jai kas atsitiktu musu dukrom.

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mmm...pasakoji su tokiu siaubu,o sypsaisi...
    tokie dalykai man yra nesuprantami, kaip galima but tokiem slykstiem,issigimusiem taip daryt..cia jau nera zmogiskumo,man tokie zmones yra ligoniai. Ir manau kalejime jam tie 15 metu nebus patys geriausi...Zinant, kad tokius kalejime ir taip nelabai megsta.Aisku tokiam per mazai metu, bet kiek jau jam liko ar taip ar taip arti galas.
    Tik gaila tos mergaites...Is vis gaila visu vaiku, kurie nukencia nuo tokiu ligoniu. Viliuosi, kad mum taip niekada nenutiks..Zinant kas darosi Lietuvoj dabar tai baisu..

    Sandre

  2. 3

    labas :) jo, daug emociju cia pas tave :) as taip pat pakraupau isgirdusi - ziauru...kuo toliau, tuo baisiau. as pritariu ir manau, kad 15 metu tikrai per mazai!!! iskrypeliui tokiam, o motina priskirciau prie bendrininkes, nes zinojo ir nieko niekam neprasitare... vargsas vaikas, visa

    cooliuke

  3. 2

    man irgi siurpas nubego isgirdus per zinias ta istorija.... kur pasaulis ritas? ziauru..... nu niekaip nesugebu suprasti tokiu iskrypeliu, kurie jaucia malonuma taip traumuodami vaikus visam gyvenimui.... o ta motina... truksta zodziu - zinojo, kad su jos vaiku taip elgiamasi ir tylejo... as toki iskrypeli uzmusus buciau, jei prie mano vaiko prilistu... tikrai pyktis ima... tokia bausme jam ryskiai per maza... as, kaip ir Fausta, tokiems iskrypeliams kastracija skirciau....

    esperanza

  4. 2

    Baisu-Ziauru dar labiau graudu! Viskas kaip Michaldos knygoje.Ritasi Lietuvele kuo tolyn tuo baisyn!Teisybes nera ir nebus!

    Anonimas

  5. 2

    na motinos elgesys siuo atveju nepateinimas niekaip!!!o tevui uz toki elgesi su savo vaiku skirciau bausme asmeniskai iki gyvos galvos!!!

    nade

  6. 2

    netelpa ir man galvoj tokie nenormalus reiskiniai... kas per motina turi buti, kad leistum kazkokiam isgamai prievartauti dukra. sveiku protu nesuvokiama... aisku mazai 15m. nelaisves, bet buna kas ir maziau sedi uz panasius nusikaltimus, tai gerai ir tas 15m... negraziai pasakysiu, bet jei butu mano valia as kankinciau tokio plauko personas, kad bent kiek pabutu savo auku kailyje...

    romantike

  7. 1

    Tokiems iskrypeliams visos mazos bausmes. Geriau ant kaktos koki iskrypimo zenkla istatuiruotu.

    Imbiere

  8. 1
  9. 1

    as ir ziurejau...pritariu kad tokiem per mazai duoda ...zymiai daugiau metu galejo duot, o motina juk irgi bendrininke jeigu tikrai vaikas rupi tai pasakyt kazkam budu rastu tikrai...nera cia net ka kalbeti apie tokius...jie nepagalvoja kaip sutraumuoja vaika, kaip jam veliau gyvent eikes sakysit mazas neatsimins? o aplinkiniai? oj tikrai primins ir dar kiti gal net dades. labai gaila man tokiu vaikiuku:(((((

    Anonimas

  10. 1

    kai isgirdau negalejau patiketi kad tokiu issigimeliu dar yra. baisiau net buti negali. mirties bausme turi buti uz tokius poelgius.

    vestina