• 16ats.

    gimdos kaklelio atsidarymas

    siandien buvau pas ginekologe, jau terminas gimdyti man, pasake kad gimdos kaklelis issilygines ir prasiveres 4 cm.bet kad sakau nejauciau jokiu beveik skausmu tik vakarais pamaudena ir tiek.daktare sako jai bus neramu vaziuok ir sakyk kad labai skauda.ar kam taip buvo?ir kada prasidejo gimdymas?nes nezinau ka daryt ar iskart vaziuot i ligonine ar laukt menku skausmeliu :)

    solveigyteKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    dar truputį palauk, manau, matysi, jei iki vakaro nepradės stipriau skaudėti, gal vistik važiuok į ligoninę, nes nakčiai gal baisu man būtų namie likti
    sėkmės, tuoj supsi savo angelėlį :)

    Ineta_

  2. 4

    lauk skausmu. man asmeniskai jau prie 1cm buvo milziniski skausmai,viena pazistama su 8cm dar lakste nieko nejausdama;D tad nieko negali zinoti:)

    bantukas

  3. 4

    manau reiktu palaukti skausmu ar kol vandenys nubegs,nors jie nubega nevisom,o ir siaip nemanau,jog nori ligoninej ilga laika praleisti.sekmes laukiant mazuliuko savo;)

    Bosiene

  4. 4

    kai as nuvykau i ligonine man irgi skausmu nebuvo, o kaklelis jau buvo prasiveres 4cm. bet as i ligonine vykau, nes man vandenys laseti pradejo. skausmu nejutau, o kaklelis greitai atsidarinejo, todel turejo man skatinamuju leisti, nes be saremiu gi nebuciau pagimdziusi :) tau siulyciau laukti skausmu ar vandenu nutekejimo, nes jei dabar nuvyksi tave gali namo issiusti, nes praktiskai gimdymo veikla dar nevyksta.

    romantike

  5. 4

    na nzn as vaziavau i ligonine kai vandenys man nubego ir kol kaklelis atsidarys teko laukt 11 valandu :) tai visas 10 valandu man atsidarymas buvo apie 4 cm o per viena valanda po to kai soktelejo iki 10cm :)

    Netootia

  6. 3

    man su mergyte buvo prasivere 6,nejutau nei saremiu nei vandenys nubego,daktare israse siuntima i ligonine,pagulde tiesei i gimdykla,pralaukem keleta valadu bet nieko,jei gerai pamenu buvo prasivere net 8,daktaras nuleido vandenis ir greit pagimdziau,tad nevisada tie saremei buna,tad pasitark su gyditoja ka konkreciai daryti,nes jau kai buna 5 prasivere guldo i gimdykla tad nemanau kad deretu laukti nes namie juk nematysi kiek prasivere

    ddovile

  7. 3

    manau lauk skausmu, nors man pirmiausia kartojosi regurialiai skausmas kad 5 minutes o gimdos kaklelis buvo atsiveres 3 cm. bet visa kita atsidare per 3 val, manau kad kiekvienai skirtingai. bandyk ant vakaro nuvaziuoti ir lai paziuri per monitorius, ten jaucia tokius saremius kokiu mes nejauciam. tad ir bus ramiau.

    wiktoriuke

  8. 3

    lauk skausmu manau,kai tik prasides tiesiai i ligonine

    ruta26

  9. 2

    4 cm tai puse kelio.jei tik truputi pasikeis sveikatele iskart vaziuok.ten jau paguldys ir niekur neisleis kol nepagimdysi

    lolitaaa

  10. 2

    Kai laukiausi sunaus i ligonine vazevau nes nubego vandenys,o su dukryte nejutau jokiu skausmu,nieko,vandenys nenubego,bet nakti pradejau truputi kraujuoti.SEKMES.

    ausrab