• 15ats.

    Ar paliekate kudikius/vaikus vienus automobilyje jeigu reikia trumpam islipti ir nueiti pvz., iki bankomato, parduotuves, atiskaityti uz degalus ar pan?

    ingriKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nepalieku nesuos kartu kad iki bankomato.

    liena

  2. 2

    Niekada nepalikdauvau nė minutėlei vienos mašinoje, kad ir kokio amžiaus ji bebūtų. Tiesiog man baisu dėl visokių galimų atsitiktinumų - ar tai durys mašinos užsitrenktų, ar tai kitos kokios bėdos nelauktos nutiktų - likimas nenuspėjamas.

    elegancija

  3. 2
  4. 2

    taip tik stengiuiosi automobili taip statyti kad matyciau ka veikia.

    neira

  5. 2

    masinoj nepaliekam vieno,jei reikia kur trumpam nueoit,nesames kartu

    ruta26

  6. 2

    mes savo maziuka nuo pat pirmu dienu kai tik parsivezem is ligonines veziojames. as jeigu miega tada drasiai galiu plikt keliom minutem. bet jei nemiega tai imu kartu.

    avijada

  7. 2

    viena karta tik buvau palikus kokiai minutei, vaikas tada miegojo, seip nepalieku, nesuosi kartu

    Simse

  8. 2

    niekada nepalieku, kur beiciau - ar i parduotuve, ar iki bankomato. Visur nesuosi kartu, o jei jau zinau, kad negalesiu pasinesioti jos, tai geriau isvis nesivezu, o paprasau, kad mama ar uosviene pabutu su vaiku.

    esperanza

  9. 2

    jei iki bankomato reikia tai pasistatau masina salia,kad matyciau. o siaip visur einam kartu nes maniskis jau didelis 2m 6men o kai visai maziukas budavo tai vaziuodavo arba tetis kartu arba mociute arba tiesiog visur kiekviena zingsni kartu eidavom.

    visad veziau ir iki siol vezu vaika tik automobilineje keduteje,is kurios nei iskris nei pats atsisegs ir islips,ar kazka automobilije pridarys,todel saugu palikti 2 min, kai matai masina

    Milana69

  10. 2

    taip buna paliekam,bet labai retai,nes dazniausiai vaziuojam visa seima,tai arba as padarau ka reikia ar tetis.

    Bosiene