• 20ats.

    Ar neteko patirti nepatogumo,del slidumo gatvesia?

    Sveikutes.Ar neteko patirti nepatogumu del slidumo gatvesia bunant lauke?:)Ar nepagavot-"zuikiu":)?Na pati vakar buvau isejus i lauka su merginom,tai zinokit "prasikeikiau",del slidumo,ir ko ejau laukan:).Na nespejus paeit kelius zinksnius,sliopt:),O poto pasivaiksciojimas,buvo,kaip sakoma-"kaip karves ant ledo:)"-ejau kaip su" kiausiniais" ir galvojau ,ko as sutikau iseit pasivaiksciot:)(net ir batai ropletu padu nepadejo).Na gal ir nevykes klausimelis-bet ar jum ,nepridare nemalonumu slidumas,o gal ir "zuiki"pagavot:)?

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    "zuikius" retai gaudau, bet akrobatinius judesius vertikalioje padetyje daznai islankstau :)) erzina, kai del slidumo reikia eiti vezlio greiciu, nes jei eini sparciau ir didesniais zingsniais praktiskai issilaikymas ant koju neimanomas :D dar labiau erzina, kai prie prekybos centru ar kitu istaigu buna idetos prastos plyteles, kurios ir taip slidzios, o jei dar ziema, tai visai liudnas tango, baisu net eiti... paskutini karta kritau beveik pries metus, kai buvau 8 men nescia. viena laime tik suklupau ant keliu ir isvengiau rimtesniu suzalojimu bei isgascio.

    romantike

  2. 2

    na kad slidu tai tikrai,as irgi siandien ejau i parduotuve tik isejau is laiptines ir vos nepargriuvau,tai paskui jau mazais zingsneliais visur ejau:) kaip tycia reikalu visokiu nemazai..ziema,ka padarysi:)

    sandritute

  3. 2

    sia ziema mazai lauke pabunu del gimusio kudykelio. O per kucias vaziavome pas tevuku, tai sumasciau pasipuosti - suknia, aukstakulniai... ziemos, slidziu takeliu rezultatas batas be kulniuko :)))

    umile

  4. 2

    dar negriuvau bet man buna labai nepatogu nes as VISADA kai slysteliu tai tik - aj uoj ,aa , uoj ir panasus garseliai is burnos sklinda :D tai la bai nejaukiai jauciuos jei kas pro sali eina :D

    Jogurtas

  5. 2
  6. 2

    tikrai keliai per sventines dienas buvo labai slidus ,bet zuikiu neteko pagaut ,o siandien tai saligatvi musu gatveje barsto zmones kurie atidirbineja uz pasalpas ,tie vargseliai eina per visas gatves ir barsto saligatvius ,bet bent jau drasiai galima vaikciot .

    lina38

  7. 2

    pas mus ir buvo kelias dienas ledas visur, tai as juokiausiu draugui, kad gerai jog yra vezimas-isikimbi ir ''varai'', tad dar neteko griuti:)

    Lukniukas

  8. 2

    na dar siamet neteko zuikiu pagaut,gal kad mazai kur einu.o pernai tai ne viena pagavau

    nesvarbu

  9. 2

    aplink mūsų namus tikrai labai slidu :( praėjusią savaitę nugriuvau, timptelėjau pilvo raumenis, skaudėjo porą dienelių... be to, labai išsigandau - kad leliukui nepakenktų... šiandien lauke dar nebuvau - viena turbūt ir neisiu - grįš vyras, tad ir eisim kartu - kažkaip saugiau dviese :)

    Ineta_

  10. 2

    man ir teko pargriūt, kadangi batai slidūs labai.

    Lulu