Atsakymai

  1. 2

    mano ir gimusi žiemą, tai nevesdavom laukų kai būdavo -10, o šiaip kai buvo leliukas ,tai merliuką - uždėdavau ant veiduko ir užuovėja padarydavau, nes soskės neėmė, ir kremais nenorėjau dar tept tokio mažiuko. Daktarai ir nepatarė, tik merliuką uždėt.

    Lulu

  2. 2

    na,pas mus vezimas su gaubtu kuris reguliuojas,tai mums jo pakanka uzdengti vaikiuka.o siap turetu uztekt siltu rubu ir riebaus kremo ant veiduko.

    Bosiene

  3. 2

    keista man gydytoja sake galima iki -6 vesti ir ne daugiau

    lolitaaa

  4. 2

    veiduko tikrai nereikia dengti,aprengi silciau,uzkloji su pleduku,veiduka butinai patept su riebiu kremu ir i lauka gali keliaut

    ruta26

  5. 2

    as vezimelio "buda" uzkloju pleduku nuo vejo ir salcio ir miega sau vaikas ramiai uzuovejoj ir oro gryno uztenka.

    Meskeriotoja

  6. 2

    sveika :) as manau, kad ciulptuko, jei gali, tikrai nedek, nes ciulpiant issiskiria seiles ir jos sala- vaikeliui gali nusalt lupytes, nesvarbu, kad uzdengta- temperatura lauke vistiek susaldo veiduka siek tiek. mano dukrytei beveik 5 sav, kai mes ejom i lauka per salcius pries pora sav tai tik siltai aprengiau (4-5 sluoksniai drabuzeliu) ir i pleduka susukau, o is pleduko padariau tokia sienele nuo vejo ir viskas.visvien ilgam su tokiu kudikiu neisi, iki pusvalandzio, todel nieko labai jis nesusals iki -10. na mes ir prie saltesniu oru ejom, svarbiausia, kad nebutu didelio vejo tiesiai i vaikeli. jei labai tau neramu galima veiduka patepti specialiu kremu (tik jokiu bunu ne vandens pagrindu) ir viskas :) kolkas mumi sveikatele nesiskundziam :) juk yra saliu, kur salciai daug didesni, o vaikai turi adaptuotis po truputeli. smagiu jums pasivaiksciojimu :)

    Anonimas

  7. 2

    o kam ta veiduka dengti, juk nebus vaikuj kaip kvepuoti, manau reikia i burnyte ciulptuka ideti ir tada nebent salikeliu ta burnyte su ciulptuku pridengti, nes ant atviros burnytes negalima kiek zinau salikelio dengti. na o nosytes su akytem manau tikrai nereikia dengti. va tik nezinau kaip tom mamytem kuriu lelytes ciulptuku neima :)

    Simse

  8. 2

    mano gime rudeni, bet manau, kad is viso kai didelis saltis nebuciau nesus i lauka, gal i koki balkona 10 min. Uzdengciau.

    Aurvile

  9. 1

    beje aciu visoms uz patarimus,matot as jauna mamyte tai daug as klausimeliu cia uzdavinesiu :)

    viltis29

  10. 1