Atsakymai

  1. 2

    uoviui dare,operacija truko neilgai,o skausmai tai po operacijos tikrai buvo nemazi

    nade

  2. 1

    pati turiu isvarzas2.8,9slankstelio.siule operuotis,bet atsisakiau.buna taip blogai,bet einu tada i sildymus,mankstas masazus,baseina.aisku reiktu pastoviai i baseina vaikscioti,bet kai neskauda pasimirsta.o mama mano issioperavusi pries5metus,ir nieko gero.manau kaip kam padeda.

    aurikuka

  3. 1

    Mano dėdei taip pat nesenai atliko šią operaciją, tai kiek atsimenu ilgai truko rebilitacija, po operacijos apie mėnesį sanatorijoje teko gulėt, po to namuose tikrai apie mėnesį negalėjo sėstis, turėjo gulėt arba stovėt, ir tikrai labai sunku atsistot iš gulimos padėties, nedarbingumą gal daugiau nei pusę metų turėjo ir tai gavo grupę ,tik nežinau ar atsisakė jis jos ar ne dėl darbo.

    Lulu

  4. 1

    Mano mamai dare metus jautiesi gerai poto wel ataugo iswarza...

    ramashce

  5. 0

    La,man buvo padaryta isvarzos operacija.Truko operacija 1,5 val.Po operacijos visi skausmai dingo sveikata dabar gera nugaros nebeskauda.

    Anonimas

  6. 0

    man pries menesi padare isvarzos operacija. Sedeti galima po 10 dienu, vaikscioti liepia jau kita diena, va tik su masina 1.5 men rekomenduoja nevairuoti. Operacija trunka apie 2 val. uzmarina iki puses ir rakineja tave, o tu viska girdi. Bet dabar kaifas, nes pries operacija kokius du menesius jau vos paejau jokie vaistai nebeveike. Grubiai tiek, sekmes.

    Anonimas