• 18ats.

    Netiketai II

    Menesi laiko velavo menesines.Ryte pasidariau testuka ir....esu busim mamyte! Tik taip uzstresavau,kad nebezinau ka ir nuo ko pradet.Ko nebedaryt ir pn.Ryt bandysiu eiti pas daktariuka.Esu labai stipriai nerviskai isitempusi,viena akimirka dziaugiuos,kita verkiu.

    AmorsitaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai busimai mamytei.ir patarciau visu pirma nusiraminti ir laukti sio stebuklelio.ir kai nusiraminsi apie viska ramiai pagalvosi ,pirma tai nueik i ligonine pasidaryk visus tyrimus kuriuos paskirs gydytoja ir laikykis jos rekomendaciju,o teveliams pranest kaip tik gera proga bus naujuju metu isvakares ,pasveikindama juos su naujaisiais gausi duoti du bucinius viena nuo saves o kita nuo mazojo ir pasakyk kad antras bucinukas nuo mazojo pilviuko gyventojo ,kad ir jis nori pasveikinti mociute .manau tikrai teveliai apsidziaugs tokia naujiena

    lina38

  2. 2

    Buvau monstras ir as,bet kol nezinojau dar,kas man :) Dvi savaites labai pykomes,zadejau jau net issikraustyti,ieskojausi buto.Ir se tau,kad nori.... Galbut del to jaudinausi labaiausiai.Nes masciau ar tai tikrai tas zmogus,su kuriuo noriu buti.Pazadejau sau viena,kad jei bus blogai "del vaiku" negyvensiu".Noriu buti laiminga.O dabar keliauju pas daktariuku.1-asis vizitas :) truputi nejauku ;)p

    Amorsita

  3. 2

    nuosirdziai sveikinu!! nieko ypatinga nereikia daryti-sveikai maitinkis, venk streso, nepervark, gydytoja tau paaiskins kokiu maisto produktu turetum vengti nestumo metu ir siaip dziaukis:) o kada pasakyti tevams tai cia jau nuo jusu tik paciu priklauso, man buvo situacija, kad grizau namo ir tetis atidare ta proga vyvo buteli, kurio as negalejau gerti, tad gavau ir pasakyti kodel:))

    Lukniukas

  4. 2

    na pirmiausia, tai turbūt vaiko tėvelis turėtų sužinoti, tada reikia eiti pas gydytoją, tiksliai viską sužinosi, kiek savaičių, ar viskas gerai,,, o tada jau ir kitiems papasakosi :) bent jau aš taip dariau... smagu, kad taip džiaugiesi, vaikelis bus laukiamas ir laimingas :)

    Ineta_

  5. 2

    sveika :) sveikinu:) man lygiai taippat buvo kaip tau:) pasimeciau nenormaliai bet ir tuo pat metu susitaikiau su ta mintim:) streso buvo irgi bet stengiausi nesinervuoti ir susitaikyti su realybe :)auginu ta stebukleli pilvelije :) db 6 menesiukai tad dar biskiukas liko ir tuoi supuosiu rankytese ta ziniuka:) na o tau sekmes ir nesinervuok:)*

    indraya

  6. 2

    Paskutines mm buvo lapkricio vidury.tai veluoja jau gerokai....Bet pries savaite su puse dariausi testuka,dar nieko nerode.
    o kada apie tai pasakyti tevams? Jetau,jauciuosi,kaip maza mergaite,pasimetusi ir nieko nezinanti :)

    Amorsita

  7. 2

    savaitės skaičiuojamos nuo paskutinių mm pirmos dienos. logiška, kad tuo metu turi sirgti ir tikrai dar neislauki, bet taip jau skaičiuojama. tai jei jau testukas parodė ir mm tik vos vėluoja, manau turėtų būti apie 4-5 savaitėlės.

    Ineta_

  8. 2

    Metu tai turiu 23.Pats laikas patapti mama,nes ir karjeroje ir moksluose esu jau pakankamai pasiekusi,kad galeciau atsiduot seimai. Tik si karta darydama testuka jokios vilties neturejau.Galvojau veluoja mm ir tiek :) Bet pradeo labai krutine didet ir skaudet.idomu kelinta savaite gali buti? ;)

    Amorsita

  9. 2

    svarbiausia nesinevink :) reikia dziaugtis tokiu stebuklu :) sekmes tau :)

    spindulys

  10. 2

    pirmiausia - sveikinu prisijungus prie esamų ir būsimų mamyčių:))) ir ko labiausiai reikia vengti - tai streso... reiktų pagalvoti apie sveikesnį gyvenimo būdą. o šeip tai nieko ir nereikia daryti, tiesiog džiaugtis tuo. o ašaros ir džiaugsmas - visiškai normalu, juk turėsi kūdikėlį, reikia pačiai su tuo apsiprasti, ir, galbūt, kažką nudžiuginti :)

    Ineta_