• 4ats.

    Pasiūlykit skanių šventinių salotų,mišrainių receptukų,kurios tiktų ir maitinančiai mamytei be viduriukus pučiančių produktų:)

    Artėja Naujųjų sutktuvės,sutikinėsime aišku namie,kadangi sūnelis dar labai mažas.Norisi pasigaminti skanią vakarienę,labai mėgstu įvairias salotas,mišraines.Bet į visų mano mėgiamų receptų sudėtį įeina ar žirneliai ar pupelės,ar kopūstai,žodžiu produktai linkę pūsti pilvelį.O sūneliui 2 mėnesiukai,pati maitinu todėl dar bet ko nevalgau-mažiukas dar.Tai gal; kokių skainių mišrainyčių žinot be man nepageidaujamų produktų?Lauksiu receptukų:)

    VilmieneReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    zalias luptas agurkas kukuruzai, avanasas ir virta vistiena sumaisyta su majonezu.as valgiau maniskiui nepute viduriuku.

    pekino kopustas pomidoras kukuruzai marinuoti rukyta vistiena ir majonezas.

    wiktoriuke

  2. 2

    taip ir as noreciau suzinoti tokiu misraineliu receptuku

    viltis29

  3. 2

    labai skanu paprasta lietuviska misraine i kuria gali nedeti zirneliu (bent jau sau)... kitiems seimos nariams galima ir ideti... man dar skanu burokeliai sutarkuoti ir uzpilti trupuciu obuoliu sultimis... jei gali valgyti suri, tai tarkuotas suris, tarkuotos morkytes, truputis spausto cesnako, majonezas ir taip skaniausia su pakepinta duona

    Ausrute

  4. 1

    As dariausi tokia avokadas kiausinis agurkas krevetes su majonezu labai skanu:) burokeliu misraine su pupelem raugintasi agurkais morkyte ir silke nepute pilvuko nuo pupeliu :)krabu misraine gali deti kad konservuotu kukruzu nenaudot galima pakeist ananasu:)pati esu mama kuri maitina vaika MP ir jam du menesiukai tai sie visi receptukai tiek man ir jam l patko :)

    ramashce