• 6ats.

    nakties kosmarai 6-meciui

    nesuprantu nuo ko tai atsitiko,bet sunus kas nakti mazdaug po ar valandos atsibunda su laukiniu verksmu,nesupranta ka jam sdakau,nenustoja verkes,matau kad dar miegantis,nesiorientuoja..paskui lyg atsibunda,nurimsta po truputi..o taip tai verkdamas dairosi ir rodo kazkur pirstu..davinejau pries miega sedatif,bet nepadeda.galvojau gal ji paveike siaubiakas kur su vyru ziurejom,bet jis atrodo jo ir neziurejo,zaide,be to sie riksmai pasitaikydavo pries siaubiaka...tik dabar jau savaite jie tesiasi kas nakti..pas gydytoja dar nebuvom,na ir zinau ka ji pasakys,va idomu ka jus pasakysite?

    axom6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano dukrai 4.5m ir mus tas pats kamavo,maniau kad isprotesiu nuo tokiu jos naktiniu verkimu,kuriu tikrai neina nuraminti,taip pat klausdavau ka sapnavo,kodel taip verke,sako nepamenu.tai pradejau pries nakti duoti melisos arbatos,ilgai zaisti nebeleisdavau,o atsigulus i lova jai ijungdavau grazu filmuka,tai dabar aciu dievui miegam jau 2sav ramiai be jokiu atsikelimu ir nesuprantamu verkimu.pabandykit ir jus taip padaryti,gal pades,sekmes :)

    kukuska

  2. 1
  3. 1

    televizoriaus jo kambary nera,pasaka kartais paskaitom..del melisu,tai tikrai pabandysiu.nei laidotuviu,nei neigiamu emociju nepatyre paskutiniu metu..galvoju gal kaltas kompiuteris,jis pazaidzia valandele,bet ne pries miega ir as visad matau ka jis zaidzia..pries miega musu lovoj su mazaja sese isdikauja biski..nesuprantu tikrai,kas darosi..

    axom

  4. 1

    pabandykit prieš miegą ramiai kartu pabūti, gal ką nors jo mėgstamo paveikti. gal pasaką kokią su laiminga pabaiga paskaityk... net nežinau ką ir patarti - nuo vaiko pomėgių, kas jį ramintų... sedativ nėra gerai ilgai duoti, nors ir nerašo šito lapelyje. aš dukrai trumpai duodavau - nelabai jis ir veikia, bent man taip atrodė...

    Ineta_

  5. 1

    lempa ijungta,naktinuke blanki,o kiek klausiau aplinkkeliais ir tiesiai,nepamena ir nezino ka sapnavo,nezino kas jam baisu...

    axom

  6. 1

    manyčiau, kad vaikas kažką baisaus pamatė - gal sapnuoja dabar tą patį vis... o laidotuvių nebuvo artimųjų? mano dukra tai naktimis klykdavo po mano brolio laidotuvių... o gal šeip ko nors išsigando - kad ir šunio kieme ar pan... reiktų pas patį vaiką paklausti ir galbūt paaiškėtų priežastys - ar jis kažko bijo, ar ką pamatė ir dabar sapnuoja. jei pavyktų pasikalbėti, po to turėtų būti ramiau. kartais padeda nakčiai lempa naktinė palikta įjungta - vaikas jaučiasi saugesnis ir nesapnuoja košmarų.

    Ineta_