• 9ats.

    6 men mazylis raudonai isbertas, kas galetu buti?

    jau buvau rasiusi, kad neduoda 6 men mazylis ramybes. tai va, sianakt 2 v. isverke. galvojom, gal pilvelis ar dar niekaip neislendantis dantukai, bet perengiant pastebejau, kad raudonai ispilta. turbut cia visa chaosa ir sukele. daktarei paskamindau, liepe duot clemastinum. ji turejau is dukros. kas cia galejo jam buti, ar raudoniukes panasus pozymiai?

    AnonimasKūdikio odos problemosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    raudoniuke kitaip yra vadinama tridiene karstine (cia as radau medicininiame tinklapyje kai maniske tridiene turejo), tad raudoniuke negalejo atsirasti be karsciavimo, pries tai mazylis turejo karsciuoti, cia kazkas kitas pas jus...ar tai negali buti prakaitinis berimas??jei maziukas neramus buvo ir verke tiek laiko jis automatiskai isprakaitavo,o dar isivaizduoju jus ji prisiglaudusi nesiojote tai tas vietas manyciau ir bere...

    Lukniukas

  2. 2

    Būdingas raudonukės požymis – odos išbėrimas. Pirmiausia bėrimo elementų atsiranda už ausų – tai mažos raudonos dėmelės, kurios greitai plinta, atsiranda anta veido, kaklo, liemens ir rankų. Be to, sergant raudonuke padidėja limfmazgiai.abejoju,kad jums raudoniuke,bet jums geriau matyti simptomus,tai gal tai pades.

    Bosiene

  3. 1

    nuo raudoniukes skiepija,o nuo tridienes karstines ne,nes tai dvi skirtingos ligos.

    Bosiene

  4. 1

    pagla amžių turėjote būti paskiepyti?

    emiliukas

  5. 1

    3dienas labai auksta temperatura laikosi ir tik poto isberia.mano sunus ir persirgo tridiene karstine.

    Bosiene

  6. 1

    g,gall ir buvo viena nakti temp.bet kai verke as vibrukol zvakute kisau,tad nebejo suprast.va dabar tai ramus jau,

    Anonimas

  7. 1

    manau reiktu eit pas gydytoja,nes berimu yra daug rusiu ir nelabai nustatysit pati kokia tai liga,o gal tiesiog paprastas berimas.

    Bosiene

  8. 1

    jam isberta nugaryte ir pilvukas

    Anonimas

  9. 0

    idomiai jums diagnoze per telefona nustatineja....

    ruta26