Atsakymai

  1. 2

    Mano dukrytei 7sav.Ir jei ji lb mieguista bet neuzmiega,nors ir nesioju ir ciucuoju,tada trumpam ja suvistau.O po to kai uzmiega atvistau.Kaskaip nusiramina greiciau.Man padeda

    sandi

  2. 1

    as kai pagimdziau irgi suvyste ligoninej,ir tas 3 dienas kol gulejom vystydavo,lelius buvo ramus,ir paimt buvo nebaisu,kai grizau namo pati nemokejau,o ir nemaniau kad butina,kiti isvis nustebdavo kai pasakydavau kad vyste ligonineje,tai namie jau rengemes mazu zmogiuku rubeliais:)

    sandritute

  3. 1

    as vystydvau pirmaji menesi,mazylis saugiau jausdavosi,o ir silciau tuo paciu

    ruta26

  4. 1

    mano lelius gime labai maziukas bet jo ligoninej niekas nevyste, pradzioj laike po lempa, o paskui apklodavo siltais pataliukais. ir namuose jo nevystau, nors esu pastejus kai vyras ji susuka jis iskart nusiramina.

    wiktoriuke

  5. 1

    mano gime per pacius karcius tai suvystyta butu iskart issutus nes aprengdavau tik bodziukais ir tai isberdavo prakaitine ,o jei gime ziema tai sutinku kad leliukui patogiau ir silciau butu suvystytam.

    lina38

  6. 1

    As tai vysciau gal pusdieni tik mazyle po gimdymo,nes ligonineje nepatare deti sauskelniu,kol mazyle pirma karta nepakakos,tai taip ir dariau,o paskui i sauskelnes ir i sliauztus :)

    pavasarinuke

  7. 1

    nesuprantu tokio jaukumo, kada vaikas guli suvaržytas, aš net pati taip nepamiegočiau, todėl rengiau patogiais rubeliais ir net negalvojau vystyti.

    vinipukas

  8. 1

    ir as ta esu giredjusi. bet as nevysciau. ligonineje jau su rubeliais iskart buvom

    vestina

  9. 1

    niekada nevystydavau vaikučio, pirmą kartą apie tai net girdžiu, girdėjus tik iš tėvų kaip mane vystydavo , tais laikais tikriausiai visus vaikus vystydavo.:)

    laimike

  10. 1

    labas,mes kai lankeme masazus,tai man masazyste sake,kad reikia suvistyt tada leliukai geriau uzmiega ir ismiega ilgiau,nes maniskis labai sunkiai uzmigdavo.susuku savaji i kaldryte ir nesu i balkna jis greit uzmiega

    Anonimas