100g cukraus
žiupsnelis druskos
2kiaušiniai
1šaukštelis tarkuotos citrinos žeivelės
1 šaukštas romo
500g miltų
1 šaukštas kepimo miltelių
500g keptaukių
miltinio cukraus
Sviestą, cukrų ir druską gerai išsukti. Sukant po vieną įmušti kiaušinius, suberti citrinos žievelę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, supilti romą. Tešlą gerai išminkyti. Iškočioti ploną 20x50 cm dydžio lakštą. Peiliu supjaustyti 2,5 pločio ir 10 cm ilgio juosteles. Kiekvienos juosteles vidų įpjauti ir pernerti kilpute. riebalai /40/">Riebalus įkaitinti, įmesti gabalėlį bandelės. Jei bandelė pagels, riebalai yra pakankamai įkaitę. Žagarėlius virti iš abiejų pusių. Išvirtus žagarėlius dėti ant sietelio arba popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai . Apibarstyti miltiniu cukrumi