Atsakymai

  1. 1

    Kudikis dazniausiai tustinasi zaliai,jei yra primaitinamas misinuku,vienam tavo klausime tai radau,tai tikriausiai,kad netinka misinukas

    ruta26

  2. 1

    taip, tai esuvirskinamummo pozymis ir galbut viruso

    Auksare

  3. 1

    megink keisti mityba ir tada stebek pokycius,seip tai jam gal pilvuka skauda arba raizo

    sandriuke

  4. 1

    maniskis tamsiai zaliai pasitustina,kai uzkieteja viduriukai.pvz,jei 1-2kartus per diena tustinasi,tai ismatos geltonos tokios,o jei para ar daugiau nesitustina,tai tada jau pakakoja zaliai.sakiau gydytojai,sake normalu.tai per daug ir nepergyvenu.beja maniskiui 3.5men

    Anonimas

  5. 1

    Spręsti ar suvalgėte ką negero, galėtume lengviau, jeigu atkreiptumėte dėmesį į „naujoves“, t.y., į tuos produktus, kuriuos valgote dabar, bet nevalgėte anksčiau, kol Jūsų kūdikio išmatos dar nebuvo tokios spalvos. Šiek tiek informacijos apie ŽINDANČIOS MAMOS MAISTĄ rasite čia:
    http://www.zindyk.lt/?p=379
    Viena iš priežasčių, kodėl kūdikio išmatos gali pasidaryti tamsiai žalios spalvos, gali būti ir maisto trūkumas. Gerai būtų žinoti kaip Jūsų vaikelis auga, jo svorio dinamiką. Pasitikrinti AR UŽTENKA PIENO galėtumėte ir čia:
    http://www.zindyk.lt/?p=421
    Jeigu kiltų rimtesnis įtarimas, pastudijuokite ŽINDYMO MOKSLĄ:
    http://www.zindyk.lt/?p=296
    http://www.zindyk.lt/?p=321
    http://www.zindyk.lt/?p=333

    Kazimieras_Vitkauskas

  6. 1

    http://www.mama.lt/print/3022 cia yra viskas su nuotraukomis gal ka pritaikysi savo vaiko esamam tustinimuisi.

    Bosiene

  7. 1

    taigi pati rasei,jog valgo tavo pieneli,misinuka ir tyreliu truputi,tai gal ko suvalget tokio.manau nera ko nerimauti,kai tokia ivairove maisto.

    Bosiene