Atsakymai

  1. 2

    Jeigu kam idomu ir aktualu parasysiu kaip as darau :
    I cenakines dedu sluoksniais: supjaustytos bulves, apkepintos morkos, mesa, pievagrybiai ir vel bulves. Idedu lauro lapa, miegstamu prieskoniu, druskos, pipiru, sauksta grietines, sauksta pomidoru padazo, uzpilu karstu vandeniu ir i orkaite kokiom 2 val.
    Skanaus !!!

    mamyčiukas

  2. 1

    I cenakams skirtus indelius sluoksniais dedi smulkintu bulviu, mesos kubeliais pjaustytos, tarkuotos morkos, svogunai. Ideti pipiru grudeliais, lauro lapa, druskos. Uzpilti vandeniu ir sauti i orkaite. Troskinti iki 2h

    Imbiere

  3. 1

    labai paprasta. paimi cenachinius indus juos istepi riebalais,idedi gabaliukais pjiaustytos mesos,bulviu,morkytes,cesnako,svoguno ir kt. prieskoniu, gabaliuka sviesto ir vandens tresdali vandens,pasauni i orkaite,kepti apie pusantros valandos.

    gintarep

  4. 1

    O as darau taip: supjaustau skiltelemis bulves, morkas, svogunus, iberiu prieskoniu ir ismaisau. Mesyte supjaustau kubeliais ir apkepinu. I cenakines dedu sluoksni mesos, sluoksni bulviu, vel sluoksni mesos ir vel bulviu, lauro lapa, susmulkinta skiltele cesnako, tuputi vandens ir i orkaite kokiai 1 val. Pomidoru padaza pilu pagal skoni jau istraukus is orkaites.
    Skanaus.

    roberta

  5. 1

    Be to ir specialiu indu reikia :)

    Ausra

  6. 1
  7. 1

    Cenachams reiks orkaites :)

    Ausra