• 10ats.

    Mamytems gyvenancioms Anglijoj....

    Sveikos,norejau paklausti mamyciu nuomones.... Per TV3 ziurejau laida apie skiepus kudikiams,ten itikinejo zmones kad tai nera reikalinga,netgi pavojinga,rodes kelias mamas kuriu vaikiukai po hepatito B skiepo tapo neigalus,suparalizuoti. Turiu kovo menesi gimdyti leliuka ir nezinau kaip elgtis kai gims ar leisti gydytojams skiepiti ar geriau atsisakyt skiepu. Kokius tiksliai skiepus Londone daro leliukams? Aciukas jums=)

    AydutiaVaistai vaikams ir kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Lukniukas teisus nuo hepatito b cia skiepo mes negavom,katik paziurejau knygoj sveikatos.atsiprasau uz klaidinancia informacija.Niekas,bent manes ligoninej neklause ar leidziu skiepyt ar ne,o gavom vitamina K.

    Bosiene

  2. 1

    Labai aciu uz informacija....=) O kai maziukas gimsta ar gydytojai dar ligonine pries darydami skiepa atsiklausia teveliu ar jie sutinka kad maziukas butu skiepijamasar savavaliskai tai padaro? Ir koks atliekamas skiepas ligonineje kai maziukas gimsta?

    Aydutia

  3. 1

    pats pirmas skiepas yra daromas dar ligonineje (bet buna ir isimciu), paskui 8, 12, 16 savaiciu, 12 ir 13 menesiu, 3-5 ir 14 metu

    Lukniukas

  4. 1

    Aciu mamytems uz atsakymus.... Na per ta laida taip ir sake kad kitose valstybese nuo hepatito B skiepijami i rizikos grupes patenkantys leliukai,kuriu mamos ivairiausios pasileideles,o lietuvoje visiems primigtynai kisamas si skiepas,tai issigandau ar anglijoje taip pat jis kisamas kiekvienam mazyliui,bet jei galima rinktis tai tik geriau. O keliu menesiu atliekami skiepai?

    Aydutia

  5. 1

    visi tie patys skiepai, tik Lietuvoje dar skiepija nuo hepatito b, cia vaiko neskiepija nuo hepatito b jei mama nenesioja sio viruso

    Lukniukas

  6. 1

    ten as apie dukra rasiau,jog nepilnai metu buvo.

    Bosiene

  7. 1

    skiepija ir nuo hepatito b,nes cia mano sunus gime.mes atvaziavom nepilnai metuku ir mums jokiu skiepu netruko ir papildomai neskiepijo,o tik tada,kai priklauso lygiai 1metu ir lygtais 1metu3menesiu.

    Bosiene

  8. 1

    na mes kai atvaziavom sunui buvo metai dar truko skiepu tai skiepijom ce skiepo nuo hepatito berods b neturi jie ce o kiti ligtais kaip ir pas mus

    simka

  9. 1

    Tokius pacius kaip LT tik dar plius nuo miningito.pavadinimu mokslisku nesurasysiu as tau,o ir naudos nulis is to.Ir nuo vaistu susirgt gali atsirasti.

    Bosiene

  10. 0

    As savo sunu gimdziau anglijoj ir ligonineje atsiklausia ar nori skiepyti vaika. Vaikui katik gimusiam siulo du skiepus, vitamina K ir nuo tuberkuliozes ( nes esame is Lietuvos, kur didelis sergamumas sia liga ). Pries skiepyjant vaika reikalingas mamos sutikimas ir parasas.

    Anonimas