Atsakymai

  1. 1

    niekur nedings tos strijos,nebent galima ju ryskuma apmazint naudojant kremus.

    Bosiene

  2. 1

    Juk strijos yra sutrukinejusi oda ir jei nestum metu os atsiranda tai tikrai niekur nedings,nebent su laiku taps maziau matomos,isbals. Strijos kaip randai tampa maziau matomi bet lieka visam gyvenimui, Bandyk naudoti kremukus mazinancius striju matomuma,bet kiek as domejausi net plastikos chirurgai nelabai gali pagelbeti sitoje bedoje. Beje as viena kremuka naudoju is AVON man asmeniskai jis mazina striju matomuma ir pastangrina oda. 200ml ipakavimas,alyvines spalvos. O vadinasi "Solutions body stretch mark 24"

    Aydutia

  3. 1

    buna kad nedingsta ypac jei gilios jos...tik laikui begant gali praeiti, arba sumazeti ryskumas...skaicau internete o ri gine perspejo kad taip buna...ypac jei nenaudojai jokiu kremu ir pan...vasara gali but kad pranyks kai deginsies

    Anonimas

  4. 1

    po pirmo vaiko man ant krutines taip ir nedingo :(

    Katia

  5. 0

    strijos suplysusi oda, kaip randas, neisnyksta jos, pati turiu ju labai daug;/ vasara ju matosi maziau, bet po nestumo esu kudesne nei pries, tai jos kaip idubimai atrodo, vos ne kaip rauksles;/

    zina

  6. 0

    strijos niekada ir nedingsta, nebent ne strijos buna.

    Anonimas

  7. 0

    sveikute, nenoriu labai isgazdinti, bet strijos tau liks amzinai tai negristantis reiskinys. Net plastines nepadarys nieko. Tad susitaikik.

    Anonimas

  8. 0

    yra specialus kremai, labai geri PALMERS firmos :) anksciau lietuvoj nemaciau, dabar neseniai uzradau www.assorti.lt parduotuvej :)) Brangoki, bet kokybiski ir efektyvus.

    juciute