Atsakymai

  1. 3

    na mane ir tos pacios baimes kankina bet del nestumo tai neverta bijot ce reik dziauktis:)

    erika1987

  2. 3

    Su depresijom dar ne,m bet su bame tai klaikika jau kelis kartus.. viena kart bijojau mirs siaubingai, o dabar gimdimo siaubingai :)

    _Lika_

  3. 2

    po netekties seimoje kuri laika persekiojo baime netekti kitu mylimu zmoniu...

    Lukniukas

  4. 2

    man asmeniskai nera depresiju,o seimoj yra vienas narys,kuris serga ja,tai nieko gero

    ruta26

  5. 2

    taip buvo toks atvijas bet man tai praejo nes givenimas ira istes nuostabus dalikas ir tom reike dzaugtis o ipac kada sala toks mazas stebuklas kaip tavo vaikas

    natalja

  6. 2

    na man labai malonu kad taip noriai atrasote:) net smagu bendrauti na mane sunkesnes baimes kankina net nzn kaip tai pavadinti kaip sakoma durnos mintys y galva lenda nors net negalvoju

    erika1987

  7. 2

    esu sirgus vidutinio lygio depresija, bet greit pagijau:) teko lankytis pas psichologe, visai nebaisu, pasisnekedavom

    Kalnietiene

  8. 2

    su depresija ne,bent jau ne rimta forma,jei labai liudna ar slegia kazkas ar siaip nera nuotaikos man labiausiai padeda pabuvimas vienai,paskaityti knyga,issimiegoti,ar apsipirkti..o baimes..visi turi kazkokiu baimiu,as tarkim del tam tikru dalyku su baime galvoju apie maziuko ateiti,kaip bus..o jei linksmiau,tai paniskai bijau gyvaciu,net per tv pamacius siurpas krecia..

    sandritute

  9. 1

    labai turejau gilia depresija po gimdymo..

    geiza

  10. 1

    turiu pazystama, kuriai labai gili depresija... su ja kalbedama stengiuos visad sypsotis tai tuomet ir jai truputuka lengviau bendrauti buna. niekada apie depresija jai neuzsimenu... kitos klausineja visko o as apsimetu, kad negirdejau ar nekreipiu demesio i ju klausimus, gal todel mes gerai sutariame.

    panduke