Atsakymai

  1. 2

    kiek laiko serga, tai tiksliai nežinau, lyg nuo veislės kažkiek priklauso. bet mačiau pas tokius pažįstamus, kad kelnytes pasiuvę, į jas įklotus deda, kad visur nešvaros nepaliktų - nes kur eina, tan iškruvina, tai jie kai kambarį tik laiko - tai problemų daug... reikia kantrybės su kalytėmis :)

    Ineta_

  2. 2

    mano drauges vilksune/avigane serga menesi :)

    romantike

  3. 2

    jos irgi serga mm.mama jau 10 metu vargsta,nes tada jos nori sunu:)

    Anonimas

  4. 1

    pasakysiu savo nuomone .kalytes kraujuoja gana ilgai ,siek tiek priklauso nuo ju veisles ,kartais ju menstruacijos buna gana gausios ,suo jauciasi prastai ,joms kaip ir visoms moterims nera labai gera tomis dienomis :D todel manau ,jog jei neketinate veisti suniuku reiketu kalyte sterilizuoti .tai nesudetinga ir gyvunui visiskai nepavojinga procedura kai yra perrisamos kiausides .ir sios bedos daugiau gyvenime neturesite .taipat galimas ir medikamentinis sterilizavimas ,taciau jis turi neigiamu pasekmiu .kai kurioms patelems nuo hormonu issivysto vezys ir suniukas labai kankinasi .na cia kiekvieno seimininko reikalas bet as patarciau kalytes sterilizuoti jei nepageidaujat kad ji vestusi suniukus ir rujotu :)

    shventoji

  5. 1

    ojeee.... uzjauciu sese tada :D

    panduke

  6. 1

    musu kalyte (suniukas) karaujuoja apie 2-3 savaites. visur terliuoja, triusikeliu neuzsidesi, nes nudrasko, o pati islaizyt deja panele nenori. tai kai ryte atsikeli, tai pagal lasiukus matosi kur pana pabuvojusi buvo :DDD

    Viliukas

  7. 1

    visa menesi serga,atsimenu net kelnaites spec.namie maudavom,kad nepaliktu kraujo belekur

    ruta26

  8. 1
  9. 1

    gali testis nuo poros savaiciu iki menesio jei gerai pamenu:)

    monika1112

  10. 0