Atsakymai

  1. 2

    Gana sunku studijuoti, nes mergytė reikalauja daug dėmesio. Mokintis galiu tik naktimis, kai suminga vaikai. Bet vistiek tikiuosi, kad pavyks be skolų ištempti.

    trejetukas

  2. 2

    Ojei, vargiai.. :) Po kiekvieno egzo, lengviau atsidūstu... Po truput į priekį. Visvien džiaugiuosi, kad nestabdžiau..

    Jorkaile

  3. 2

    Siaip sudetingai.. Kadangi jau mano nestumas 34 savaites, tai ziauroka.. :// sunku vaiksciot, miegot, o ka jau kalbet apie isisavinima informacijos!

    _Lika_

  4. 1

    Ka tik baigesi egzaminu sesija ir pasirodo pabaigiau visai neblogai, nors praeita pusmeti maziau pastangu dejau... :)

    ErikaP

  5. 1
  6. 1

    mano pirmai merginai 2.4, o kitai pusantro menesiuko, dabar esu jau penktam kurse, sunku aisku. Kita savaite valstybiniai egzaminai, ir dar diplomini reikia rasyti. Bet vistiek dziaugiuosi kad viska speju ir susitvarkau su mokslais. Siek tiek streso pries kiekviena egzamina ar atsiskaityma. Manau po pusmecio jei jau turesiu diploma rankose, galesiu save pagirti, nes praejau nelengva kelia.

    Mila

  7. 1

    na tikiuosi, kad jums seksis viskas gerai :))) jus tikros saunuoles kad viska spejate:)))

    panduke

  8. 1

    as tekejau ir gimdziau kai jau buvau studijas pabaigusi,tad problemu nebuvo o pazistama gimde kaip sakant is mokyklos ant gimdymo stalo,tad buvo sunku vos baige pirma kursa,tada prasidejo pinigu stygius,vaiko prieziura,skolos universitete ir dar po metu tapo namu seimininke:((gaila,nes mokykla baige aukso medaliu.....manau viskas turi buti savo laiku t.y studijos,vestuves ir leliukas,nes kitaip buna labai sunu

    Anonimas