• 9ats.

    Vaikai paauga ir vieni zaislai tampa nebeidomus.. kai jus parduodate zaisliukus ar sutinka jusu vaikutis, ar net su juo nepasitariate?

    Labai idomu :) nes manoji man nieko neleidzia parduoti, nors tie zaislai dar puikus o ji net ju nebepaliecia.. kaip pas jus?

    geizaŽaisliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    dar neteko parduot zaislu, jei jie geri tai kam juos parduot? o jei atsibode tai su 2 metu maziuku nepasitarsiu :D paprasciausiai atiduot tiems kam bus idomus, arba kas ju isvis neturi.

    kristale

  2. 1

    pardaviau tik muzikine karusele virs lovytes,nuomones klausti dar per mazas,o ir nebereikalinga ji tapo,nes lovytej nebezaidzia

    ruta26

  3. 1

    Zaislu nepardavineju,nes jei nezaidzia viena diena su kazkurio zaislu,tai pazaidzia kita diena.beto puse is ju ismeto detaliu pvz:kaip auginu dukryte indelius buna uzkisa taip,kad nerandam,tai uzlipa ir sulauzo.o beto manau dar per maza mano dukryte,jog papriestarautu,o siaip stengiuos,kad ji miegotu,kai atrinkineju zaislus ismetimui.

    Bosiene

  4. 1

    esu pardavusi is zaislu tai karusele virs lovytes ir stumduka.Labai ramiai mazyle reagavo.Pasakiau,kad situos zaisliukus duosime kitai mazylei,o tau paimsime kitus.Taip ir padareme,tuos pardaveme,o nupirkome kitus,su kuriais ji dabar zaidzia kuo puikiausiai.

    zuzulia

  5. 1

    vaikui 2,4m, bet dar nereikėjo atsisakyti žaisliukų, jie mums visi labai reikalingi. Jei kurį laiką nesidomi, tai po mėnesio pasiima ir pažaidžia, vaikas visus žaisliukus myli, prižiūri. Iš jų galima sukurti teatrą, dažnai vaidiname, todėl mums nėra nereikalingų ar išaugtų žaislų, nors pati ankščiau galvojau , kad išaugs , reiks atsisakyti, bet taip nebūvo dar.

    vinipukas

  6. 1

    sveikos aš savo sūnelio žaislus kaip ir kitos mamos paslėbdavau ir po kiek laiko paduodavom o jau su tais kur visai nežaisdavo tai padovanodavom darželiui.

    mamytukas

  7. 1

    neparduodu dar savo lelytes zaisliuku, tikiuosi ateityje ju dar prireiks, bet jei ir parduociau tai ji dar prmaza suprasti

    Lukniukas

  8. 1

    pslepiu tuos zaislus kokiam memesiui,o paskui svente buna kai istraukiu,zaidzia kaip su naujais,tuos istraukus,slepiu kitus ir taip vaikas turi visada ''NAUJU" zaislu:))

    Anonimas

  9. 1

    mes žaislų neparduodam, tiesiog atiduodam jaunesniems giminaičiams. tada dukra labai lengvai su jais išsiskiria :) be to, daug žaislų padėdavau, po to vėl ištraukdavau po kokio mėnesio, ji jų pasiilgdavo ir vėl su jais žaisdavo :)jei vaikas prieštarauja, tai manau, žaislas turi likti namie - juk neatimsi... mes vis pasitariam ir susitvarkom abi, pažiūrim, kas jai dar reikalinga,o ką gal jau atiduoti galima mažesniems.

    Ineta_