Atsakymai

  1. 3

    Oho ir dar kiek:((( pirma zila plauka radau kai buvau 27 metu.O dabar po gimdymo tai nespeju iskarpinet,kad taip nesimatytu:))

    kristina

  2. 3

    Taip anksti? Aš dar neturiu. Esu ryški blondinė iš prigimties ir dar nė karto nedažiau plaukų. Bet spalva ima tamsėti, tai gal reikės pradėti...

    Giedre

  3. 3

    Vienas išsigelbėjimas tie dažai:) O dažau pati, arba sesuo nudažo. Kai trumpi plaukai, tai nėra jau taip sunku, tik būna, kad tingisi. Mėgstu eksperementuoti su spalva. Prieš N. metus bandžiau tapti blondine, bet apsiribojau apelsino spalva. Dabar tamsėju:) O firma renkuosi pagal tai, kokia spalva man reikalinga, nes kai kurių firmų labai jau "neryški" spalvų paletė.

    elegancija

  4. 3

    man dar nei 30 nera o jau pilna galva zilu plauku,man net baisu darosi:(bet va su kokias dazais dazo ir nezinau,nes visada kirpykloj dazausi pas drauge tai ji man ir parenka:))

    iirina

  5. 2

    Dziaugiuosi, kad dar neturiu zilu plauku. Bet plaukus vistiek dazau. Jau keli metai esu "isigarbinus" Garnier firmos dazus.

    trejetukas

  6. 2

    Zilu plauku turiu jau nuo 16 metu. Sunki ta vaikyste :D tai dazau plaukus mazdaug 4 kartus per metus Garnier dazais.

    Agne

  7. 2

    man ziauriai uzkniso dazytis plaukus, beto plaukai labai nuo to nusilpo, tad dabar uzsiimu "tikruju" plauku atauginimu :)

    Juoja

  8. 2

    zilu plaiku neturiu,o plaukus dazau ne pagal firma,o pagal spalva kokia noreciau but

    staponkute

  9. 2

    kolkas nera,ir tikiuos kad per kokius artimiausius 10-15 metu ju neatsiras.bet plaukus dazaus kirpikloj,paskutini kart augaliniais dazais tik firmos nezinau.

    kritike

  10. 2

    as ir zilu dar neturiu bet dazausi kirpykloje taip pat

    popkorne